Jövőre az idei 6,1 milliárd forintos előirányzatnál 1,5 milliárddal kevesebb jut az egészségbiztosító költségvetéséből gyógyfürdő-ellátásokra, ha a parlament jóváhagyta a kormányzati előterjesztést - ...

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Igaz
Azért mert a magyarok túl jó egészségi állapotban vannak és nincs szükség ilyesmire.Én a következőben a költségtámogatást szűntetném meg!!Nincs rá szükség megvagyunk nélküle!!!!Az önbírálat legkisebb formályát sem látjuk a min hőn szeretett politikusainktól.Mindenkitől elvettek mindent:egészségügy oktatás,mezőgazdaság,ipar,családok(és nem beszélve,hogy minden állampolgártól 25%áfát húznak le!!mindennek a negyede az államé).De a költségtérítés még mindig bemondás után pofára vehető fel.Van olyan aki HAVI 600.000 FT-ot VESZ FEL.Gondolom mindenki igazságosnak érzi ezt!
ugyeugye
@Igaz: ismered a hangyás történetet - na ez tipikusan az.
bigyibogyo
@Igaz: meglatjuk jobbik megtudja -e szuntetni a legalizalt lopast
merugyea mostani kormany partok csunyan kijatszottak a nepszavazast :/
itt bukta el az mszp a szavazatom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.