De fogsz hiányozni nekünk! Az a rongyos 160 millió forint ellopása, elsikkasztása nem érte meg, hogy elvedd sok millió ember kávépótló adagját!

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Wik
jön a tél meg a hó, megyek havatlapátolni amennyit csak lehet,lemondok a kajám feléről, ami pénzem így összejön abból rep.jegyet veszek a kitelepülni akarónak !! Csak oda !
szaboria
@marlin: @luigilongo60: @Wik: @kevijeni: Úgy látszik nektek sok pénzetek van!!!!!!!!!!!!!!Mikor veszitek már észre nem csak a cigány lop hanem a magyar is és kivan többségben a cigány vagy a magyar. A cigányok azért nem tudnak felzákozni mert mindig is lenézték öket. Dédnagyapám tanitó volt tanitotta a cigányokat is azok a cigányok igenis rendes emberek voltak tiszteletet is tudtak adni.
marlin
@szaboria: "azok a cigányok igenis rendes emberek voltak tiszteletet is tudtak adni."

Ha figyelmesebben olvasnád a kommenteket, észrevetted volna, hogy nem a dédnagyapád által tanított "tiszteletreméltó cigányok" ekhós szekérrel történt utazásairól írtunk, hanem a címadó Kolompárról, akit egyrészt nem tanított a dédnagyapád,másrészt se nem rendes, se nem tiszteletre méltó!!

Avval a megállapításoddal, hogy nem csak a cigányok követnek el vagyon elleni bűncselekményeket a legteljesebb mértékig egyetértek!!
luciferi
@szaboria: most nézd meg, hogy milyen "tiszteletet" adnak a tanároknak.
Ha szerencséje van a tanárnak, akkor 8 napon belül gyógyul.
Amúgy nincs túl sok pénzem, csak nyugalmat, csendet szeretnék, és ez megérne még egy kis nélkülözést, vagy plusz munkát is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.