Élet és Irodalom, nyílt levél a Magyar Televízió alelnökéhez: 2009. október 12-én a Ma reggel adásába meghívták Vona Gábort, a Jobbik elnökét. A műsorban Vona kifejtette szélsőjobboldali nézeteit. Az európai demokráciákban nem adnak teret a szélsőjobboldali propagandának, hanem igyekeznek elszigetelni a neonácikat. Követeljük, hogy az adófizetők pénzéből fenntartott közszolgálati televízió ne terjessze a szélsőséges, rasszista nézeteket.

Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Wik
Az én adómból inkább nézem a Vona Gábort mint a Mónikát a "kulturált" vendégeivel,vagy a Győzikét ahogy jön-megy a nagyvilágban vagy ahogy
kicsiny családjával örjöng. Lemondok a celebeknek nevezett vagy a bűnözőket favorizáló főzöcske műsorokról is. Sőt nem vagyok kíváncsi a gyűlölködő mohácsi klán undorító megnyilvánulásaira, vagy a kolompár félék ostoba hablatyolására. Az EP választások bebizonyították hogy sokan,nagyon sokan kíváncsiak a Jobbikra és Vona Gáborra.
Persze vannak ostoba emberek akik ha nem tetszik nekik amit mások mondanak , gondolnak, rögtön rasszistáznak,fasiztáznak,neonáciznak. Mert vagy azt szajkozzuk amit ök jónak látnak vagy ránk sütik a bélyeget.
Meddig tehetik még büntetlenül, mikor áll fel valaki és jelenti fel őket a mocskolódásért vagy ezt szabadon megtehetik? meddig még ?
reallatas
@barew7:/ Ma, 17.28/ Igen ez lenne az út, a hellyes út, s nem azért kiélezetten mert ezt a Morvai nagyságos asszonny mondja, hanem miért nem érthető ez a társadalom minden szegmense felől jelzetten. Addig nem fog változás beállni amég az összefonódott pol. elit s a gazdasági elit nem adja fel végre, a pusztító emberellenes, nyomorgató arrogáns mivoltát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.