Élet és Irodalom, nyílt levél a Magyar Televízió alelnökéhez:

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
A médiatörvény által előírt tájékoztatási minimum alapján, pl. legalább ennyire:

www.youtube.com/watch?v=BM--Xpt1180
messzelato
Négy ember nem bírt el Vona Gáborral.Érzik, hogy füstöl a talaj de nem hiszik el hogy ez egyszer lángra fog lobbanni.Annyira nem magyarországon élnek a riporterek, hogy az már nevetséges!Fogalmuk nincs mi történik a tv-n kívül és még nem látták,hogy van világ a Budapest táblán túl!(elnézést kérek a Budapestiektől ez nem mindenkire vonatkozik.Akinek nem inge ne vegye magára)
messzelato
@metsző: Nem bírtam végignézni.Nem hiszem hogy ez értelmes épeszű embereket nem józamít ki a háborúból és mondatja ki velük: Legyen végre vége az öldöklésnek.
bigyibogyo
nezem a videot. es kozben jegyzetlek.
karpatiarol mar hallottam. volt egy hungarista munkatarsam. de ismeros arcokrol meg sosem hallottam. youtube -on az elso talaltot 93 000* toltottek le. az nem egy oriasi szam,h mindenki azt hallgatna :)
erdekes volt az izraeli miniszter kijelentese is. jo lenne ha valaki mostmar leforditana mit mondott :P hanem kina miatt nem aggodik vona? en ugy latom kategoriakkal tobb a kinai mint az izraeli. tok sok sved is van.
az elehelyezesnel nagyon durvan terelte a temat, mintha tenyleg a homalyban szerete tartani. ez ne meppen nyiltsag, csak masfele titkolzoas. pedig nagyon erdekelt volna mint mond.
gardaba szepen beleszaladt :) akkor semmi koze a ciganysag elleni kuzdeshez, a kormanyzati terror elleni kuzdes es a hagyomany orzes a celja. nah itt mar kifejezetten hazudik (politikus, kell neki)
korupcio ellenei reszre nagyon kivancsi leszek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.