Molnár Oszkár, Edelény fideszes polgármestere egy újabb gyöngyszemmel gyarapította nyilatkozatainak listáját. Egy most felbukkant videofelvételből kiderül, a polgármester egy helyi lakossági fórumon kijelentette, hogy a Fidesz vélhetően azért nem rúgta ki, mert féltek ezt megtenni, illetve, hogy ő abban látja Magyarország egyetlen esélyét, ha forradalmat csinál a nép.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
Egyre nagyobb hülyeségek kerülnek napvilágra......
luciferi
@Kakastoll: Megtalálták Mikola utódát...
Kakastoll
Szerintem az ilyen bődületes bakik, mint a forradalom, meg a parancsmegtagadás inkább lejáratja őt és a szervezetét, mint jót tenne.
Ha már népszerűséget akarnak, és képtelenek megnyerő szónoklatokra, akkor előbb valakivel cenzúráztassák a szöveget....így bohócokká válnak....ha már nem azok.
szaboria
@Kakastoll: igazad van már teljesen bohocok.

@kevijeni: Tényleg milett Mikolával be jutott a testvérével a vakcina bizniszbe azért halgat netalán.
Reggel meg néztem Molnár Oszkárt saját szavait meghazudtolja.Valamit nagyon tudhat a Fdeszről ha nem rugják ki.Navrasics sem mondta neki még azt sem, higy ejnye ejnye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.