Elmondhatja-e magáról, hogy mindent megtett majdani boldogulása érdekében az a hallgató, aki a csütörtök déli órámra bőrönddel érkezik, mert onnan rögvest utazik haza, miközben jó okom van kételkedni abban, hogy szülővárosa, ne adj' isten, szülőfaluja, kulturális infrastruktúrája felülmúlná a fővárosi lehetőségeket.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
nah? megsem kellett volna 3 igennel szavazni?:)
es arra gondolt a kedves docens,h mennyivel olcsobb otthon kajalni mint kulon megvenni/megcsinalni? minosegrol nem is beszelve. hogy mekkora anyagi teher a csaladnak egy tavolban tanulo gyerek.. nem lehet,h ezert is sietnek ugy vissza?
nanena
Én a múlt rendszerben sem jártam be az órákra, mert tudtam, hogy gyakorlatilag semmi használható ismerethez nem jutok hozzá, s majd a gyakorlatban kell mindent szükségest megtanulni. Lehet, hogy ez nem volt általános, s lehet, hogy most sem általános amiről a cikkben írnak. Egy biztos, olyan felsőoktatás kell, amelyik elitet képez, megfelelő ismeretekkel ruház fel, a társadalom igényeit szolgálja ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.