A világ még ma is '56 miatt becsüli a magyar nevet - mondta Sólyom László köztársasági elnök csütörtökön a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, az 1956. október 22-i műegyetemi forradalmi diákgyűlés 53. évfordulóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Megfontolt
Nagy valószínűséggel a Fidesz se különb mint az MSZP, de róla mikor derült ki 100%-osan bizonyíthatóan, hogy hazudnak????
Mikor?????

Sajnos nem derült ki, de ettől függetlenül tudhatjuk, hogy Ők is ugyanolyan hazug banda mint az MSZP. Ez csak feltételezés, nincs egy olyan hangfelvétel mint az öszödi, ha lenne a Fidesz részéről is, akkor más lenne a helyzet.
Megfontolt
Köszi moderátor, kérlek írd már meg privibe, miért is törölted kommentemjeim, hogy legközelebb nehogy olyat írjak.

Előre is kösz!
vukkocska
@csikknorisz: aktivitása abban rejlik, hogy hogyan kell még tovább és jobban megosztani az embereket. Az említett két koztársasági elnök idejében ők nem uszítottak, nem nyúlták le az államot (utazás, leendő ház), békét és biztonságot sugároztak. Nem forrt körülöttük a levegő pro és kontra.
Csubaka
@gondolkodo: Hihetetlen, hogy nem veszed észre saját állításod ordító ellentmondásaíit.

1/ Nem az volt a baj, hogy volt öszödi beszéd.....

Pontosan az volt a baj!!! Annak a beszédnek nem öszödön, hanem a választások előtt a köztelevízióban kellett volna elhangzania, hogy a választó polgárok az ország tényleges helyzetének az ismeretében reálisan tudjanak dönteni arról, hogy támogatják e az MSZP-t, támogatják a az állapotok megszüntetéséhez elengedhetetlenül szükséges reformokat, és saját akaratukból vállalják az azokkal járó terheket és megpróbáltatásokat. E helyett mit kaptak? "Ne tessék félni nem fog fájni....."

2/ "......szükség volt rá és volt igazság-tartalma!"
Nem erre volt szüksége sem az országnak sőt egyik pártnak sem. Két józan párt vezérre akiknek azt kellett volna vállalniuk,hogy az ország érdekében egyikük sem indul a miniszterelnöki székért, és a választások eredményének arányában nagykoalíciót alakítanak, szakértő kormány felállításával és intézkedéseinek támogatásával kivezetik az országot a gödörből.

Na és az eredeti Sólyom beszéddel kapcsolatban pedig, ha az öszödi beszédre szükség volt, akkor miért ne lett volna helye a Köztársasági elnök beszédében?

Nem.Azért nem tetszik a Sólyom megnyilatkozása mert más értékrendszert használ. Neki és sokunknak baloldalon is az a véleményünk, hogy az MSZP jelenlegi retorikája és cselekedetei köszönő viszonyban sincsenek egymással.

csikknorisz
@vukkocska: Ha az a jo, hogy a koztarsasagi elnok langyos vizben ucsorog, meg evente egyszer hallunk rola, mikor ujevi koszontot mond, akkor tulajdonkeppen nincs is ra szukseg. Ennyi erovel akar el is torolhetnek a titulust, nemi alkotmanymodositas utan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.