Antikorrupciós törvénycsomagot nyújt be a kormány az Országgyűlésnek - jelentette be a miniszterelnök. Bajnai Gordon elmondta: a tervezet része a Közbeszerzési Hivatal átalakítása, amely a tervek szerint ezentúl a jogtalan előnyszerzést is büntetné, valamint a a bejelentővédelmi csomag, amelynek segítségével kiemelt védelmet és anyagi ösztönzést kapnának azok a munkavállalók, akik jelzik az állam megkárosítását.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@furfang: Kérdésem lenne akkor ma mennyi is 1 aranykorana étékűföld hamár itt 15 ezer forint egy négyzetméter. mivan allata arany?
furfang
@szaboria: nem alatta, felette, mert ezt is írja a cikk: Sukoró az északi parton helyezkedik el, ahol a Velence és Pákozd közötti vízpart szűz területnek számít. Meg kell említenünk a Velencei-tó északi partjának hozzáadott értékeit is. A beépítetlen, szűz parton Velence északi kanyarrészében egy evezős versenypálya épült jó pár évtizeddel ezelőtt. Számtalan olimpiai-, világ- és Európa-bajnok nevelkedett a tavon, és versenyeztek a velencei-sukorói versenypályán. Emellett Sukorónál található egy természetvédelmi terület, ami szintén a terület egyediségét és értékét növeli."
ugyeugye
@furfang: az annyira szép vidék! egyszer körbegyalogtúráztuk a Velencei tavat. annyi csodát láttam arra! Sukoró, Nadap - sokan talán nem is tudják, hogy a település határában álló obeliszk magyar magasságmérési, szintezési alappont, szakmai nevén "nadapi ősjegy".
jaaa
Ez csak "paraszt vakitás" semmi több ezt még ők se mondják,gondolják komolyan! Sajnos : (
furfang
@ugyeugye: nekem is kedvenc vidékem! Egyszer annyira rajta voltam, hogy Nadapon vásároljunk valami telket, de vagy a pénzünk nem volt elég, vagy olyan szántó volt, ami csak földművelésre lett volna alkalmas. Gyönyörű a környék, igen többször jártunk a magasságmérő pontnál is. Jó ízlése van az izraeli komának, nem véletlenül esett a választása pont erre a területre. Szerencsére, hogy észbe kapott valaki a magyarok közül, és felplankolta az ügyet.
szaboria
@furfang: Most sem arra válaszoltál amit kérdeztem Arról a földről amin épitkezni akartak aza alatt van az arany?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.