Több rendbeli önkényuralmi jelkép közszemlére tétele miatt eljárás folyik egy férfi ellen, mivel október 9-én éjjel Fót bel- és külterületén több buszmegállóra és azok tábláira fekete spray-vel horogkeresztet fújt - közölte honlapján a rendőrség hétfőn.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
"Több rendbeli önkényuralmi jelkép közszemlére tétele miatt eljárás folyik egy férfi ellen, mivel október 9-én éjjel Fót bel- és külterületén több buszmegállóra és azok tábláira fekete spray-vel horogkeresztet fújt - közölte honlapján a rendőrség hétfőn."
"A férfi ellen vallási épületet károsító rongálás bűntette miatt is folytat eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság - olvasható a police.hu oldalon. Mint írták, 2009. augusztus 27-én éjjel a fóti református egyházközösség és a katolikus templom kerítését megrongálta, és azokra festékkel különböző ábrákat fújt."

Tehát, ha már augusztusba "beutalta" volna a T bérbíróság az illetékes pszichiátriai intézetbe megspórolhattak volna egy csomó festéket!!
De ők még mindig vagy már megint "elkapták"!!

Most akkor a "festő" van kint, vagy a rendőrség van bent??
szaboria
@marlin: Amig nem rendezik a jogrendet sajnos ilyen szélsőséges dolgok lesznek.A rongálásés a horog kereszt között azért nagy a külömbség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.