Pályaalkalmassági engedélyhez kötnék a szülői érdekvédő szervezetek a pedagógusi hivatást, hogy kiszűrjék a gyermekekre veszélyes - alkoholista, drogos, erőszakos vagy pedofil - pedagógusokat.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kramermoni
-alkoholostól-megvonják az alkoholt , a drogostól a füvet, a pedofilt nem engedik kiskorú közelébe x- napig. - akinél elvonási tünetek jelentkeznek annak tipli.../ na ez nagyon blőd vicc - dehát amilyen a cim ..olan a válasz
marlin
Minden "normális" vállalatnál a legkisebb "vezetővel" is személyiség vizsgálatot, un. AC-tesztet készítenek!! Ez alapján tesz javaslatot a pszichológus a "munkaköri alkalmasságra"!!
Nem hiszem, hogy a manapság tapasztalható anomáliák figyelembe vételén kívül még bármivel is indokolni kell az alkalmassági vizsgálat szükségességét!!

Azt pedig minden hivatástudattal rendelkező, munkáját tisztességesen végző, pedagógus joggal elvárhatja, megkövetelheti, hogy a tekintélyét, becsületét és testi épségét a hatóság minden esetben megvédje, jószándékának, tényállításának kellő hitelt és elsőbbséget adjanak!!
reallatas
@marlin: /ma, 17.01/ Üdv. Már ne is haragudj nem akarok veled cinikus lenni, de a mega szintű, túllihegett pozitív diszkriminációtól berosált rendőrökre gondolsz? No szeretik ők is az egzisztenciájukat megőrizni, s nem szeretik, ha a védelem után azonnal rasszistát harsognak rájuk. Ezt dobd össze! Mert ez van sajnos.
reallatas
@marlin: Ja és aztán a kedves pedagógust szabad prédának tekintve, minden mérlegelés nélkül, úgy elverik, hogy ihaj! Gondolod speciel itt olyan régen történt, hát nem.
kiscserkész
Nem inkább az oktatási törvényhozókkal kellene kezdeni? Majd a diákokkal folytatni, ott már több a drogos és végül egyes szülőket az iskola környékére sem engedni.
Hókuszpók
Nos napi szinten halljuk, hogy a szűlők kínozzák, szexuálisan zaklatják a gyerekeiket. A gyerekek terrorizálják a társaikat, megütik, leköpik a tanárokat......
Ha igazságosak akarunk lenni, először a szülői alkalmasságot kell vizsgálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.