Lemondott az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöki tisztségéről és testületi tagságáról Majtényi László.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Pártokat élteő lesz mert az egyiket a Fidesz szerzte meg a másikat az Mszp.Ez is olyan lesz mint a parlamentben tücsköt bogarat össze hordanak a folysókon meg együtt nevetgélnek.
zsuzsu
ja és a műsorvezetők a Feri meg a Viki
Evikati
Az is lehet, hogy színvonalasabb és kulturáltabb lesz a 2 új csatorna. Én egyiket sem hallgattam, még kikapcsolódásként sem. Gagyi műsorok helyett inkább CD-t hallgatok, vagy olvasok. Annyi más lehetőség van:-)))
51kacsa
Jó nagy szemétség zajlik a háttérben, ha ezért manapság valaki feláldozza a munkahelyét.
furfang
Jó nagy lobbi lehet a külföldi tulajdonosok részéről, hogy minden követ megmozgatnak. Nagy dohánytól esnek el, az biztos. Kész hadjáratot indítottak, minden fórumon. Majtényi ameddig tehette a kezükre játszott, hisz ő felügyelte a pályázat összeállítását is, és feküdt keresztbe ameddig tudott. Hát nem jött össze. Végre már ilyen is akad. Majd meglátjuk mit tud az a másik, lehet, hogy jobbat, mert rém gagyi volt a műsor vezetés. Jó zenét bárki adhat, az a zenei szerkesztőn múlik.
szaboria
Már látszik mekkor visszhangja van a dolognak mert már MUOSZ is reklamál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.