A magyar egészségügyi tárca szerint a vírust nem lehet határzárral megállítani. Az ukrán járványtól rettegő szlovákok másképp gondolják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@bombi02: had vasaroljak. magyaroknak nem kell. ez eleg szepen eljon minden forumon.
lassan meg amugy is keso, 2 het kell,h tenyleg vedjen. a tombolo jarvany kozepen mar mindegy lesz oltat valaki vagy nem. aki akarta mar beoltatta maagat
bombi02
@bigyibogyo: Igazad van, de azok akik eddig nem védekeztek, vagy nem tudtak/nak védekezni kellene a gyógyszer, maszk, kesztyű, vitaminok stb és azok is fogynak rendesen. Volt a TV-ben, hogy néhány óra alatt elfogy a készlet.

Ne legyen igazam, de akik nem veszik kellő komolysággal a járványt, lehet késő lesz már amikor rájönnek, hogy nagyobb a baj, mint gondolták. Sajnos a vírus kiszámíthatatlan. Lehet, hogy egy egyéb betegségben is szenvedő ember túléli, az egészséges meghal a szövődményben.
bigyibogyo
@bombi02: sry, en csak gunyolodtam. nem akartalak megteveszteni :)
valoban nem helyes eladni az oltoanyagot. szuksege lehet meg ra.
bigyibogyo
@batukán: miert nem helyes eladni? talan mert szukseg van ra itthon is
gondolom ezutan,h mas orszag nagyon szivesen megvenne a mienket, a tobbseg elott tiszta,h az osszeeskuves elmelet megdolt. igy talan mar elmennek beoltatni magukat.
kamazuka
Még piskóta,hogy nem zárják le a határt.
Minél több magyar esik áldozatul,annál több újmagyarnak lesz hely.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.