Szakértők szerint több helyen ellentmondásos, jogsértő és túlzott mértékű lehet a II. kerületi önkormányzat határozata, amellyel 7 millió 670 ezer forint bírságot szabott ki Oszkó Péter ingatlanépítése nyomán - írta a Népszava.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
HA(!) pedig nem helytálló, akkor gondolom az I. fokú építési hatóság fizet ugyanannyi bírságot!! (legalábbis az lenne a helyes!!)
1951
Lehet,hogy a süketelést is abba kellene hagyni az Oszkó féle bírsággal, mert más esetben az építési hatóság a visszabontást is elrendelte volna.Itt az élő példa egyes személyeknél a pozitív diszkriminációra! Nem kellene már talán mindenkit "hülyének" nézni" eljutunk-e egyszer idáig is?!
csikknorisz
Mar nem azert, de ha egy normalis orszagban elnenk, az ilyeneknek mar reg huzni kellene a nathasba a legkisebb baki utan. Oszko, Draskovics, Kolompar, csaltak, loptak, hazudtak. Nem is egyszer. Ha egy fikarcnyi lelkiismeretuk volna, mar lemondtak volna onkent. Nem? De van pofajuk tovabbra is folytatni. Senki nem kuldi el oket a picsaba. Jo ez igy?
csikknorisz
Vagy olyanok leszunk, mint az olaszok Berlusconival? Kurvazik ezerrel, bizniszel jobbra-balra, megis ott virit a csucson. Ez a kicseszett europai demokracia? Legalabb a vezetok mutassanak peldat, ha meg nem tudnak, irany a sullyeszto. De sajnos nem igy mukodik.
szöszmösz
Érdekes, hogy ilyen ügyekben is képesek vagyunk politikai hovátartozás szerint véleményt mondani. Más esetekben mindenki számára egyenlő elbírálást és joggyakorlatot követelünk. Akkor most miért nem? Vagy más az, ha az elkövető, szabálysértő politikus, cigány, hetero, vagy homo szexuális, zsidó, néger vagy sárga börű? Azért nem jutunk sehová, mert igy állunk a dolgokhoz!
Dr.luigilongo60
szöszmösz!
Egyetértek veled.Annak idején még azon is felháborodtak, hogy le merészelték fényképezni Orbán villáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.