Számonkérési versenyt folytat a radikálisabb szavazók megnyerése érdekében a Fidesz és a Jobbik. Ezért kriminalizálják az MSZP-t, illetve bűnözőként igyekeznek a szocialista politikusokat beállítani, ami azonban akár vissza is üthet – vélekedtek elemzők a legnagyobb ellenzéki párt legújabb óriás­plakátjáról. A Fidesz a szocialisták közelmúltban megjelent plakátjainak mintájára elkészítette a maga változatát, amelyen prominens MSZP-seket előzetesben lévő szocialista politikusokkal együtt ábrázolnak. A szakemberek szerint ez azt jelzi, hogy csúnya, negatív kampány várható.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
Ja szóval a számonkérés kriminalizálás....?
klicskó
dilibogyo
Hazudsz. A bátyámnak nyomdája van. Dolgozott a Fidesznek. Ilyenről szó se volt.
(buta tornatanár vagy, ez nem baj, de akkor ne írj)
furfang
" illetve bűnözőként igyekeznek a szocialista politikusokat beállítani" A Fidesz igyekezete semmi a valósághoz képest, tényleg sok bűnöző van közöttük, és naponta kiesik egy újabb csontváz a szekrényből....
messzelato
@furfang: Ugyan ez a véleményem.

"bűnözőként igyekeznek a szocialista politikusokat beállítani"
Elnézést nem beállítani igyekeznek csak rávilágítottak arra a rengeteg valódi bűnözőre akik az mszp-ben politizálás címén naponta lopni járnak az irodába.
Borsi
A hírdetések árát a megyeri Híd elsíbolásából fedezik. Hogy közben néhány száz családot tönkre tettek? Nagy dolog?
furfang
plakátok árát tessék szembeállítani a kormánynegyedre kifizetett 10 milliárddal! Hány családnak lett volna mentő őv ebből a pénzből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.