Döntő szerepet játszott az új típusú influenzavírus elleni oltóanyagot gyártó cég, az Omninvest mögött álló ciprusi cég működésében egy olyan férfi, aki az egykori III/III-as csoportfőnökségnek dolgozott - jelentette ki újságíróknak Demeter Ervin, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes tagja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Engem meg az is érdekelne, hogyan lehet Magyarországon vagy 1.5 millió ember minimálbérre bejelentve.
Ezt az országot folyamatosan szétlopják és messze nem csak a kormány.
furfang
Ez nem igaz, hogy ennyi ember nem érti, hogy nem arról papol a Fidesz, hogy hatásos-e vakcina vagy nem, hanem arról, hogy kiváncsi a titokra, hogy hova került a 10 miliárd forint, ez a tuti összeg, ki a cég tulajdonosa? Netán a kormány bulizta ki valamelyik csókosának? Ilyen egyszerű a kérdés, aminek semmi köze a vakcina gyógyhatásához. És nem is ezt firtatják, sőt rábeszéltek mindenkit. Itt meg olyan dolgok miatt hadakoznak beírók, amit nem mondott senki Fidesz részről, Ez a hallucinálás milyen vírushoz köthető? Kis vörös, igen makacs és erőszakos vírusokhoz?
marlin
Helyesen: Demeter, az egykori III/III-as is kapcsolható az Omninvesthez!! :)))
vukkocska
Hát elborzasztott ez az egész. Demeter megemlít két nevet, akik a III/III-asokhoz kapcsolhatók, de nem tudja, hogy a nevük igazi-e.. Hát itt már kiütöttem magam. Németh Zsolt az egyik minisztérium külügyi főosztályvezetője volt, fiatal, agilis, értelmes. Még szerencse, hogy fiatal kora miatt Demeter nem mondta rá, hogy III/III-as volt. De ahogy most gondolkodom, lehet, hogy azért KISZ tag volt? vagy lehetett? Most végképp megállt a tudományom. :)
barnan
Kommunikációs tevékenységekben nagyon fontosak a szavak. Eldönthet mindent jó és rossz irányban egyaránt (nem véletlenül tanítják külön egyes munkahelyi pozíciókban, politikusoknak, nem beszélve szóvivőknek). Ezt Ők pontosan tudják. Egyszerűen nem kerül a mondatba, pl. hogy rossz, nem megfelelő, hanem mindenhol helyettesítőként pl. a brutális kifejezést használják (brutális megszorítás, brutális gázemelés,...) s ez sulykolásra kerül, hogy rögzüljön az emberek fejében. Ez egy tudatos kommunikációs technika. Az üzenet megmarad a fejekben és beivódik, összekapcsolódik az érintettel.

Az oltóanyaggal kapcsolatban az elsődlegesen a cél nem az emberek elbizonytalanítása volt, hanem annak alátámasztása, hogy béna kacsa az, aki nem tudja kezelni a kiakult helyzetet, ennek sulykolása, konkrétan a kormány lejáratása.

Ennek a tevékenységnek viszont van (volt) egy sajnálatos negatív hozadéka, a béna kacsázott "termékforgalmazótól" nem vásárol az elbizonytalanított vevő sehol a világban, főleg akkor nem, ha az konkrétan az egészséget érinti (s ebben a pillanatban a termék minősége már másodlagos lehet). Itt kezdődik veszélyessé válni a játék.

Egy példa politikusi nyilatkozatra, ahol nem hangzik el semmi konkrétum a hatásosságot illetően, mégis kialakít egy szájízt s ezek után ember legyen a talpán aki eldönti, hogy mi a helyes:

"Bajnaiék titkolózni kezdtek a rendelkezésre álló vakcina-készletről,
bizonytalan tulajdonosi háttérről. A zavarkeltés az oltóanyag kipróbálása körül folytatódott. A mai napig nincs összehangolt ajánlás a készítménnyel kapcsolatban, az egész ügyet hazugság és káosz övezi. Nem csoda tehát, hogy a háziorvosok és gyermekorvosok nem adják be az ellenanyagot, az emberek tanácstalanok, és általában véve nagy a szer elutasítottsága."

Döntse el ki-ki maga, hogy ilyen nyilatkozat mennyiben szolgálja az emberek érdekeit adott helyzetben és mennyire a pártérdekeket. Növeli a bizonytalanságot vagy erősíti a nyugalmat ilyenkor a nyilvánosság előtt?

Szóvivői nyilatkozat: Gyermekek megkapták a védőoltást, feleség most kapja, én gondolkozom. Szülőként vagy politikusként tevékenykedik elsődlegesen a családapa?

Prominens pártpolitikusok nem kérik a védőoltást. Megtehetik, csak felvetődik a kérdés, politikusként vagy felelős politikusként hozzák meg ilyenkor döntéseiket?
...
eva1215
Érthetetken miért most vizsgálgatnak mikor az Ő EÜ miniszterük kötöttvele szerződést.Akkor csaktudja kivolt az???
Ott a szerződés nézze meg ha korrupt volt az a cég miért szerződtette?

Akkor nem volt érdekes csak most minő érdekes ,igaz a szocik alatt lett korrupt biztos?de akkor is tudják kivolt .
Nekem a véleményem csak annyi ,hogy nem a jávány alatt kellett volna ezt a cirkuszt csinálni mert sok ember laikus és teljesen befojásolható a poltika álltal.
Közben emberek halnak bele .A vizsgálgatás ráértvolna a járvány lefutása után .Ha már Goógl volt miniszter aláirásában és szerződés kötés hitelességét megkérdőjelezik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.