Előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság a Budapest Airport és a BKV jogi igazgatóját. Sziebert György Antal Attila távozása után, de még Kocsis István érkezése előtt, az "interregnum" idején érkezett pályáztatás nélkül a BKV-hoz. Egy a cége belső életét jól ismerő forrásunk szerint afféle fővárosi koalíciós kompromisszum eredménye volt a kinevezés. A keresett informatikai igazgató már külföldön van.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ureginyul
ezt azért még érdemes lenne kommentelni...
pacsirta
Nem semmi!
Ennek a csalásnak is a Fidesz az oka Elvtársak???????
szaboria
@pacsirta: Nem a fidesz az oka csak egy icipicit mivel a felügyelőbizottság tagja a Fidesz delegáltja Vitéz Dávid elég sokszor szerepelt a tv-ben Mindent észre szokott venni ez ugylátszik nem. Akkor minek a felügyelőbizottság?
mandiner
szaboria...a Fidesz 24x akarta vizsgáltatni..a naszop-szdsz annyiszor utasította el..tudod parlamentáris módszerekkel..ezután tettek feljelentést!
szaboria
@mandiner: Láriflári ezt is csak állitják , mint nagyon sok mást nézd meg a Répásival Készült riportott szokot e hazudni kérdésre miért kell ezen gondolkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.