A Magyar Nemztet által megkérdezett gyógyszertárakban megerősítették: előfordul, hogy napokig nem érkezik szállítmány a cukorbetegek számára életmentő szerből, de akadt olyan patika is, ahol jelezték, hogy mindenkit ki tudnak szolgálni.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Selkirkrex
A szelekció tipikus formája.Undorító.
marlin
@szaboria: Ez így nem igaz!! Emlékeztetnék a Plavix körüli több mint egy éves "cirkuszolásra" a "gyógyszergyári lobbisták" között!! A végén, ott is az "erősebb kutya" ballagott el a csonttal!! A beteg?? Hát az meg kit érdekel??
De a "influenza cirkusz" is a lobbiról szól, és még sorolhatnám!!

1949. évi XX. törvény a Magyar Köztársaság Alkotmánya|

70/D. § (1) A Magyar Köztársaság területén élőknek joguk van a lehető legmagasabb szintű testi és lelki egészséghez. (egészen addig, amíg beteg nem lesz)
(2) Ezt a jogot a Magyar Köztársaság a munkavédelem, az egészségügyi intézmények és az orvosi ellátás megszervezésével, ... ... valósítja meg. (vagy nem)
szaboria
@marlin: Mivel a családban 3 szivbeteg van tudom, hogy mit irtam már néha a szomszéd városba megyünk át a gyogyszerért ,mefrt ott van konkurencia és nagyon ritka ha valami nincs.Plavix helyett sokkal olcsóbb gyogyszert kaptunk a hatóanyaga ugyan az Plagrel-nek hivják.
marlin
@szaboria: Igazad van addig, hogy a generikus gyógyszerek olcsóbbak!! ( a klopidogrel megvan - egy csomó mellékhatással, én már a harmadikat próbálom)

Az inzulinnal kapcsolatosan nem a gyógyszer-alapanyag ára volt a releváns, hanem az, "iiletékes" nem rendelte meg a alapanyagot, mert "hiányzott" a jutalék!!
Lajos10
Hát bizony ez a kapitalizmus ez jó nekünk hisz lehet utazni szabadon sőt sok helyre már útlevél sem kell Tök jóóóó.
marlin
@Lajos10: Ja, az Esztergomi "súlyponti" Kórházból meg küldik haza a betegeket, készülnek a bezárásra, mert Meggyes "úruk" tapsolt!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.