Mai választmányi ülésén véglegesítette egyéni jelöltjei listáját a legnagyobb ellenzéki párt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscserkész
Nagyon kár volna ezt a hazafit a sülyesítőbe engedni. Fidesz itt is kimutatta, hogy kiket részesít előnybe „libanoni” biztos nem Palesztinszármazású a jelölt. Hanem „kipát” viselő barát. Semmi esélye sincs ezek után az Orbán jelöltnek. Első forduló után, ha jobbik ót megelőzve befutó helyen lesz, akkor a jobbik is mögé áll. Kívánom, hogy nyerjen Oszkár és utána Orbánról is mondja el az igazat úgy, mint a cigányokról.
barew7
Molnár Oszkár hivatalos kampánytámogatja az ATV ???
mandiner
@benhur: Okosan csinálták...megegyezett azzal
Orbán abban nyugodt lehetsz..így mehet a bíróságra, és a Fideszt sem támadják miatta..kap ő kellő támogatást tőlük..nem véletlenül mondta hogy a Fidesz összes szervezete azt kérte induljon egyéniben!
szaboria
@mandiner: Majd tavasszal kidrül mert, hogy nagyon átverték szerintem.Arra kérték ne induljon képviselőnek hanem majd támogatják a polgármesteri választáson.A Fidesz alapszervezet nem csak itt lázong hanam dünántulon is mert ott Nográdi helyett a borászt inditják.A felméréseket is jól meg figyelik Pelcznét nem engedik,hogy egyénibe induljon mert tudják nagy bukás lenne az alelnök kiesése.
Január
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.... Gondolom, ha nem lennének problémák Molnár Oszkár sem hozakodott volna elő velük. Okos ember bizonyítékok nélkül nem beszél.....
Most az az érdek, hogy a problémákat a szőnyeg alá seperjék, mert a választást lehetőleg nagy többséggel szeretné megnyerni a Fidesz.
Január
Olyan pedig nincs a Fideszben, hogy bárki is szembe menjen a vezér akaratával "az összes Fidesz szervezet, ezt kérte, ezért indulok".
Vagy nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.