A Fidesz szerint nem múlik el nap, hogy ne igazolódna be, hogy a mai napig Gyurcsány Ferenc volt kormányfő mozgatja a szálakat. Répássy Róbert, a párt frakcióigazgatója pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormány az emberek utolsó 10-20 ezer forintját sajtolja ki, miközben a saját holdudvarára mindig jut pénz. Az ellenzéki politikus kijelentette: véget fognak vetni a Gyurcsány-korszaknak és ...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@csutak: annyira másképpen látjuk és tapasztaljuk a politika világát és eredményeit, hogy ezen a téren mi ketten nem valószínű, hogy közelebb kerülünk valaha is egymáshoz. De ez nem baj. Ki így, ki úgy. Nem, én nem kötődtem soha egy párthoz sem, mindig nagyon szuverén voltam, és most már ez így is marad. A véleményem viszont elmondom, ez a minimum egy " öntudatos" állampolgártól nemde? Hátha valaki odafigyel rá, mint pl. most Te. ( Mondjuk az se ártott volna ha " Tiborc panaszait" a kormány és feje is meghallotta volna időben, de úgy látszik jobb dolguk is akadt annál.
csutak
@furfang: Tetszett a Tiborcra utalás:)
Hidd el, valóban értünk teszi Bajnai amit tesz!
Ezt jobban elhiszem a német vagy svájci sajtónak, mint bármely hazai propagandistának.

Én már annak is örülök, ha valaki egyáltalán önállóan gondolkozik! Téged már nehezebb felültetni, mint azt, aki összekeveri a templomot a napi politikai színtérrel. Mert hinni a templomban szokás és nem a politikusokban.
luciferi
Ez a Szíjgyártó gyerek egy Dzsémsz Bandit csinál a Fecóból.:)))
furfang
@csutak: "Hidd el, valóban értünk teszi Bajnai amit tesz!" Hát látod ez az, amit én viszont nem hiszek. És bár azt tartom, ha valaki valamit elszúrt, akkor tegye rendbe, ezért a szociknak kötelessége valamit csinálni ezzel a kusza helyzettel, de félek, illetve látom, hogy a tudományuk addig terjed, hogy megemelem a sarcokat, megkurtítom a jövedelmeket, és közben elmagyarázom a népeknek, ( már akinek lehet),hogy mindezt az ő érdekükben teszem, és kussolok arról, hogy ezt a helyzetet nekem köszönhetik. Helyette azt mondom, hogy most már csak kettőt kell aludni, és minden mirtuszillat lesz, olyan jól állunk, hogy lepipáljuk Európát. Nem tudom ezt a mesét hányszor lehet még beadni valakiknek, de ahogy elnézem, még jó néhánynak jó néhányszor. Számomra hiteltelenek.
szaboria
Mikor értikmár meg egyesek még a svájciakat is érintette a gadságivállság ottt is embereket kell elbocsájtani. Azt kell nézni, hogy az EU miként itéli meg az országjelenlegi intézkedésit. Nem kivánom a csalódást sem Furfangnak sem a vele szimpatizánsoknak , hogy meg tudják kiért rajonganak annnyira . Tegnapi eset az Edelényiek 2000-ben megvállasztották ORBÁNT diszpolgárnak 9 évig nem volt képes oda menni.Még arra sem vette a fáradságot, hogy személyesen közölje nem tartrá igényt .úgy űzengetett a Kubatov Gáborral . akiről tudjuk milyen szerepe volt a Fideszbe de megint elő került.
csutak
@furfang:
Nem bánom, ne hidd el!
Az adatokkal rendelkező és azokat értékelni tudó közgazdák szava aminek hinned kell. És egy alapigazság:
A piacgazdaság nem működik likvid tőke nélkül, azaz szabadon elkölthető pénz nélkül. Ez a lakosságra is igaz, mert az ő pénzük tartja el az államot.
Magyarul, ha nem jó irányba haladna Bajnai, már régen büfiznének a nyugatiak, aki finanszíroznak bennünket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.