Okleveleket adott át jelképesen az MDF és az Ifjúsági Konzervatív Unió (IQ) szombaton azoknak a politikusoknak és pártoknak, akik "hozzájárultak ahhoz, hogy Magyarország politikai kultúrája tovább romoljon és a közhangulat a tavalyihoz képest még rosszabb legyen".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Az MDF önmagát is megajándékozhatta volna egy kokival,hiszen oly kitűnően sikerült dr.Dávid Ibolyának ellenfelét, Almássy Kornélt "kicsinálni" egy hazug,de öntömjénezéstől dagadó mellel felmutatott CD-vel,hogy egy magát demokratikusnak mondott országban az ilyenek -Dr. Dávid Ibolya és Herényi Károly - felköphetnek és alá állhatnak!Természetesen mentelmi joguk lejártával a bíróság nyilván felelősségre fogja vonni és elitéli,hogy másnak még csak eszébe se jusson,hogy tisztességes megmérettetés helyett hamisított CD-vel lehetetleníti el ellenfelét! Jellmező sajnos az MDF-re az ilyen tisztességtelen dolog amióta Dávid-Herényi Kettős "ropja" itt a táncot!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.