Bár az új típusú influenza legsúlyosabb szövődményének számító vérzéses tüdőgyulladás okozta a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján az ünnepek alatt elhunyt 13 éves lány halálát, szervezetében nem tudták kimutatni a H1N1-fertőzést - közölte Túri Sándor intézetvezető professzor szerdán a csongrádi megyeszékhelyen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
@csutak: Én sem személyeket szoktam..de azt tudom hogy veled tulajdonképpen sosem értek egyet..nem azért mert te mondod, hanem azzal amit mondasz!
csutak
@mandiner: No látod, ilyenkor szép az egyetértés.
Mert ez vall igazán emberre!
bigyibogyo
akkor parszaz kozul 1rol kiderult,h nem, akkor valoban felesleges volt a felhajtas.
gcsabi
@bigyibogyo: A gyógyszer gyártás az egyik, ha nem,a legnagyobb üzlet a világon. Nagyobb a fegyverkereskedelemnél is, ami miatt háborúkat képesek kirobbantani! Ekkora pénzért mindenre képesek, hülyítésre és félelemkeltésre is. A félelem a legjobb aktiváló erő a vásárlásra is! Ez az egész sokkal inkább üzlet mint eü. kérdés!
petmail13
@gcsabi: Igen igen erről van szó.
Szerintem ha olyan veszélyes vírusról van szó, akkor indokolt lenne járványügyi és társadalmi érdek miatt az összes oltóanyagot ingyenesé tenni
Kakastoll
Gyerek korom óta mindig beadtak mindenféle védőoltást, akkoriban meg sem kérdeztek, hogy akarjuk-e. Most is beadattam az elsők között.
Szerintem az egész felhajtásnak üzleti oldala volt.

Boldog újévet mindenkinek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.