A gazdaság szereplői szempontjából összességében elvesztegetett, felemás évnek tekinti a 2009-es esztendőt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) - nyilatkozta Parragh László, az MKIK elnöke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csubaka
Igazán okos summázása az elmúlt évek "elkúrtuk, nem kicsit, nagyon" kormányzása következményeinek.
Az is igaz, hogy a közszférára és az egészségügyre bőven ráfér már évtizedek óta egy alapos reformáció. De!!!!!
Tessenek már megmondani nekem, hogy ha a fentiekben optimalizálják a foglalkoztatást és a működési infrastruktúrát, akkor az annak következtében utcára kerülő ezreket vajon ki fogja eltartani?
Tessenek már elmagyarázni, hogy miként oszlik le a nagy elosztórendszerekbe fizetett pénz és miként realizálódhatnak multik extraprofit reményei a gazdasági válság közepette?? Végül is kinek mit jelent a gazdasági válság????
Valamikor a második világháborúban Amerikában már azt válságnak tekintették, hogy csak 5 -féle fagylaltot lehetett kapni. Most nálunk van olyan család aki a válság miatt havonta csak egyszer cserélhette le a vizet házának 5100 köbméteres medencéjében. De az is elgondolkodtató, hogy mit sinylődhetett az a két gyerekes szerencsétlen család aki a gazdasági válságra tekintettel naponta csak 211 ezer Forintot költhetett. Tényleg elvesztegettünk még egy évet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.