Különösen nagy kárt okozó csalás bűntette miatt előzetes letartóztatásba helyezte Szalainé Szilágyi Eleonórát, a BKV volt humánpolitikai igazgatóját a Pesti Központi Kerületi Bíróság szombaton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
loncsi35
@szaboria: eg biztos : pénzügyi fegyelem az nincs a BKV-nál. Azért vannak kétségeim, hogy ezt eddig megtudta csinálni, kellett min. 2 személy még ,ergo tudtak róla , és eddig hagyták ?!!))) na ettől nekem és nekünk nem lesz több ,és ilyenáron nem is kellene, de hányan lehetnek még?
inkvi
Én alapvetően béketűrő ember vagyok! Kötélből vannak az idegeim! Elég erősek, de azért ezt nem tartaná meg.
Ezért fizetünk horribillis összeget az utazásért, mert ezt csinálják!
Ha kitennék kalodába a Blahára: csak megsimogatnám az orcácskáját neki!
loncsi35
na most elszaladt a fantáziám.. . egy sztárügyvéd úgy "kimosdatja",hogy csak úgy virit, kiderül, hogy kényszeresen utalta ki magának a pénzt , max.visszafiz-re kötelezik, bár ha kiteszik kalodába @inkvi : legalább láthatunk egy kipárnázott kalodát)DDD
inkvi
@loncsi35: Én nem sokat teketóriáznék vele! Csak nem lehet hozzá nyúlni, mert nagy a sár és elindul a lavina! A köpő légy az kutyafüle lenne hozzá képest! Sztárügyvéd ide vagy oda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.