Rendőröket hívtak elégedetlen nézők a tegnapi Jackson-emlékkoncertre Budapesten, mert nem azok léptek fel, akikkel meghirdették. Arról volt szó, hogy Jackson eredeti háttértáncosai, zenekara és vokalistái jönnek el, ennek megfelelő volt a jegyek ára, a legdrágább 20 ezer forint. A fellépők közül azonban senki nem dolgozott Jacksonnal, és csak az énekes Jackson-imitátor találkozott-vele, egyszer. Tegnap is volt egy előadás, most is tart egy. Volt család, ahol 60 ezret költöttek a jegyekre, ez volt a karácsonyi ajándék. A szervezők szerint őket is becsapták.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
schuszteranita
Nem értek egyet az előttem szólóhoz, mivel úgy gondolom, hogy nem azt kaptuk, amiért fizetünk. Én például csak azért fizettem ki egy rakás pénz, mert Jacko zenekarával és táncosaival lett eladva a produkció. Régebben is volt erre példa, hogy más nagy sztár halála után koncert sorozat indult az emlékére, ezzel nincs is probléma, de ha valamit bereklámoznak akkor igenis állják a szavukat vagy ha nem sikerül időbe tájékoztassák a nézőközönséget és mindenki saját maga eldönti, hogy szeretne-e résztvenni. Azt gondolom ebből a szemszögből teljesen érthető a felháborodás. Örülök, hogy valakinek mindegy ki van a színpadon, nekem nem volt mindegy. Nem az előadókat bántom, mert nem ők a felelősök, de a szervezés és a marketing botrány. Talán ha a szervezés a panaszkönyv esetén hitelesen jár el és uralják kulturált emberi módon a tömeg felháborodását, nem került volna sor a rendőrség kihívására. Amellett én is sajnálom, hogy megint a magyarok......, de nálunk sajnos!!!!!! a marketing nagyon nagyon, túlságosan is jól sikerült.
schuszteranita
Bocsánat-az előttem kettővel szólóval nem értek egyet
schuszteranita
illetve Dorinav-val.Én nem bántom azokat, akik végig nézték és meg is értem őket.Azt se mondom, hogy az előadók a hibásak.Egyszerűen teljesen megértem akik csalódottak, én is az vagyok.
lizarb
Én vasárnap voltam a show-n,hát egy vicc volt! Nem azért mert a Jackson táncosaihoz közük nem volt hanem azért mert se énekelni se táncolni nem tudtak , de érdemes volt elmenni mert a közönség soraiból elkezdett táncolni egy srác aki nagyon jó műsort csinált! Hát szerintem neki kellene adni a bevétel egy részét!
Abusimbel
De én is azt mondtam hogy a szervezéssel volt a baj és nem most először ezzel a céggel és azt, hogy az emberek pofájába hazudnak, a Jarre koncert után meghamisították az ülésrendet, ami a koncert előtt nem úgy volt, ez mi, ha nem az emberek hülyének nézése, azért, hogy a pénzt ne kelljen visszaadni. Ezek a szervezők, nem kis pénzeket keresnek, ha elmennek egy hasonlóan botrányos koncertre, meg se kottyan nekik az a néhény 10 ezer forintos belépő, de az ilyen típusú ember jobban kikéri magának, pedig nincsenek anyagi gondjai. A zenészeket nem bántom, mert ha az ember előre tudja, nem megy ki a koncertre.
vivivarkonyi
Kedves dorinav,gratulálok,hogy te hagyod hogy hülyének nézzenek,ezzel az erövel menj a nyolcba,ahol ingyen adnak neked ilyen müsort,ott fizetned se kellett volna érte! Azzal,hogy neked megfelelt ez a szar, te vagy az aki eltüröd,hogy a hazánkat teljesen hülyének nézzék,hogy nekünk más elöadokat küldenek,mert nekünk majd a szar is jo lesz. szerencsétlen Jackson forog a sírjában. Apropó te nem olvastad a plakátot?! Szerinted ezek voltak a háttértáncosok és az énekesek??! pffff...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.