Az esztergomi önkormányzat zsidó szervezetek tiltakozása nyomán nem engedi a Jobbiknak, hogy az egykori zsinagógában kampányrendezvényt tartson - tájékoztatta az önkormányzat közleményében pénteken az MTI-t.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Milyen kis rafkós a jobbik. Jól beszervezték az idős nénit. Nyílt lapokkal, csakis nyílt lapokkal játszik. :) Valamit mégis csak sejtettek, ha "álnéven" akarták kibérelni a helyiséget. :)
kiscserkész
@vukkocska: Azon sem csodálkoznék, ha holnap azt hoznák le a hírforrások, hogy az öreg néni Lendvai Ildikó banyaság volt, aki így akarta a zsidóit a jobbikra huszitanyi, csak balul sült el. Köszöntjük a reklámot. Így most már az Esztergomiak is tudják, hogy ma ott Jobbik lakósági fórumot tart és a helyszín is publikus.
kiscserkész
@vukkocska: Majd el felejtettem. Most már te is láthatod, hogy, hogyan lehet kis pénzből jó és hathatos kampányt csinálni.
Zsoel
EGYKORI zsinagóga - vagyis semmiféle zsidó szervezetnek nincs már hozzá köze, igaz? Alkalmasint az önkormányzat tulajdonában áll, tehát kizárólagos joga eldönteni, kinek adja bérbe. Így aztán azok a bizonyos szervezetek hatalmas öngólt lőttek. Egyrészt a Jobbik-rendezvény így is-úgy is meg lesz tartva, másrészt viszont a Jobbik színpadias mozdulattal mutathat rájuk: íme, ők azok, akik állandóan meg akarják mondani, mi történjék az országban... Ügyes húzás a Jobbik részéről, meg kell adni. :) Az ellenlábasok pedig jobban tették volna, ha inkább csöndben maradnak.
profon
Már kezdik a trükközést ! Nem hiszek a cél szentesíti az eszközt szemléletben.
kiscserkész
@profon: Az igazság mindég a nyílt lapokkal játszok, mellett van. Az ellenfelek azt akarták elérni, hogy a jobbik ne tudjon lakósági fórumot tartani, és lám még ingyen reklámot is kaptak.
Bandita
Hú ha ez nem semmi!!! Akkor még a zsidók eszén is túl lehet járni?Eszt tanítani kell. Gó -Gó.....
vukkocska
@Zsoel: nem hallottál még szabad vélemény-nyilvánításról?

@Bandita: :)
Zsoel
@vukkocska: Ezt a célzást nem egészen értem.
bigyibogyo
@benhur: kis pénzes kampányra láttam ma nagyon jó videót.
www.youtube.com/watch?v=1wapCSmPEmg
Ez biztos kevésbe került :)
vukkocska
@Zsoel: az ellenlábasoknak is meg kell szólalni, arra gondoltam :)
Major Betty
Hajrá Vona Gábor vége a sok hazudozásnak tegyetek rendet igazságot egy ratkos Betty.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.