A Fidesz áprilisban választástörténelmet írhat azzal, ha jelöltjei az összes választókörzetben győznek, és a listás szavazáson is veri a többi pártot. A szokatlanul nagy győzelemnek azonban az lehet a szokatlan mellékhatása, hogy Orbán Viktor kimaradhat az Országgyűlésből. A pártelnökökre jellemző arisztokratikus módszer, hogy kizárólag az országos lista élén akarnak képviselőséghez jutni, egy különösen nagy győzelem esetén meg is bosszulhatja magát.

Forrás: index.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@bigyibogyo: Kösz! Biztos igazad van, lespóroltam a nagybetűt, ( bár a megszólítás utáni kettőspont nekem a mondat folytatását jelenti ). Hogy így van -e valójában töredelmesen bevallom nem tudom. Rendszerint kisbetűvel szoktam folytatni a megszólítás után, de ezután naggyal lesz!
bigyibogyo
@furfang: Az egy alap chat -es "protokol" IRC -én használják, ahol több felhasználó van egy csatornán és párhuzamosan zajlanak beszélgetések. Így lehet tudni kinek szól a mondandó akkor is ha nem egyértelmű.
Az IRC (Internet Reality Chat) minden chat ősapja :)
Bár a kőkorszakban telnet-en is beszélgettünk...
luciferi
@bigyibogyo: ..ja, meg a kerítésre támaszkodva is, a szomszéddal.:)
furfang
@bigyibogyo: Kösz! Jó pap is holtig tanul. Én nem túl régen űzöm ezt a "sportot" csak élvezője, de nem tudója vagyok a számítógépnek és az internetnek ( de nagyon szeretem).
inkvi
@Renrol: Az pacsirtának jó, mert le tud szállni a fára!
vinetu85
Ha Orsós annyira biztos lenne a sikerébe, akkor a dokijai nem tömnék gyógyszerekkel meg nyugtatókkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.