Szadista filmeseket fogtak el a rendőrök Újpesten. A gyanúsítottak szado-mazo pornófilmek készítésében utaztak, a szereplőket viszont azután is tovább kínozták, amikor már komoly sérüléseket is okoztak nekik - jelenti a HavariaPress. Az ügynek egyelőre három gyanúsítottja van, akik jelenleg szabadlábon védekezhetnek, a rendőrség ugyanakkor még további sértettek jelentkezését várja.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

safi
Az első hírek alapján nem értettem, hogy honnan értesülhetett erről a dologról. Aztán kiderült, hogy ő is jelentkezett imitátor-statisztának. Most viszont nem értem, hogy miért kell a 7 gyereket hangsúlyozni. Remélem azok már ágyban voltak.
brezonnn
minek vállalta ,ha nem bírja tudta jól ,hogy ez nem egy kis dugi bugi
csutak
"Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók!"
bombi02
Ha nem jelentkezik ilyen "munkára", nem történik meg!
bigyibogyo
@safi: Nah :)
IRC-en rögtön elkezdtek cigányozni. Ezért kellett.

@bombi02: Imitált fájdalomért 1 délután alatt 100-200 000 Ft egy sok gyerekes anyának... De bárkinek, akinek belefér az erkölcseibe. Elég jó pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.