A Fidesz-KDNP mindenképpen megvédi a nyugdíjasokat és a nyugdíjakat, ha kormányra kerül - mondta Soltész Miklós, a frakciószövetség népjóléti kabinetjének vezetője szombaton a Fidesz nyugdíjas tagozatának rendezvényén. A politikus megerősítette: megőrzik a nyugdíjak reálértékét és nem emelik a nyugdíjkorhatárt 70 évre.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Lemaradtam valamiről? Miben volt más az orbáni nyugdíjrendszer, mint a mai? Ő már megmutatta, mire képes a nyugdíjasokért 1998-ban. Arra is gondolhat ugyan, hogy az évek múlásával az idősek ''agyamentek" lesznek, s talán elfeljetik azokat az intézkedéseket, mellyel ugyan csak megrövidítették a nyugdíjasokat. Talán a nyugdíjkorrekciót is a Fidesz találta ki?
Dr.luigilongo60
Könnyeket csalt a szemembe a meghatottság.
luciferi
Ez már tényleg túlmegy az óvodás szinten.:((
inkvi
@vukkocska: @luigilongo60: @kevijeni: Kérdezném Tőletek, mert tudatlan vagyok?! Mi a faxért foglalkoznak a nyugdíjasokkal, amikor a fiatalok előtt a jövő. Nem a fiatalságot kellene megnyerni a szavazat-háborúban? Engem már nem érdekel, hogy 2080-ban jobb lesz, mert Ejróval fizethetjük az adót! Lehet, hogy a hárshegyi szanatóriumban kellene engem kezelni ezekkel együtt?!
motorman
Nem volna ebből gond, ha az APEH-től rendelnék meg a szavazásra jogosultak listáját! Aki fizet (adót), az rendeli a muzsikát!
inkvi
@motorman: Csak az én vonómba tűzzék be a 20 ezreseket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.