Az MSZP szerint súlyosan jogszerűtlen, hogy a Fidesz-KDNP Pest megyei képviselőjelöltjeit bemutató rendezvényt Pest Megye Önkormányzata Hivatalának elnöki irodájából népszerűsítik, ezért arra kérik Orbán Viktort és Kubatov Gábort, hogy azonnal vessenek véget ennek a gyakorlatnak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
1997.éviC.törvény

43. §
(1)
(2) . .....................Állami vagy önkormányzati hatóság elhelyezésére szolgáló épületben választási kampányt folytatni, választási gyűlést tartani tilos, kivéve az ötszáznál kevesebb lakosú településen, feltéve, hogy más közösségi célú épület nem áll rendelkezésre.

"Be jön" az "aggodalom", arról hogy aki a Fideszre szavaz, az a törvénytelenségre szavaz!!
vukkocska
@marlin: nekem többek között az a bajom, ha már most figyelmen kívül hagyják a törvényeket, sárba tiporják a jogot, mi lesz, ha majd hatalomra kerülnek.
mandiner
@vukkocska: Viccelsz?))) a sárba tiport törvenyekről?)) szerintem az mszp jobb ha mélyen hallgat))
marlin
@vukkocska:
Én úgy látom, hogy az MSZP-s törvénysértők jelentős része már a "kaptárban van"!! Sajnos a Fidesz tolvajai (mint pl. Deutsch (exFűr) és társai) Brüsszelbe, meg itt, ott, amott "rejtve vannak", az igazságszolgátatás(?) amúgy is szemcsésen őrlő malmai előtt!!
Ezért aztán némely Fidesz fanok úgy érzik, hogy konkrétumok nélkül az ööö, körökben betanult süket dumájukkal "oszthatják mindenkinek az észt"(?) és rikácsolhatják mindenfelé a "keresztényi szeretet mélységeiről árulkodó" fröcsögésüket!!
inkvi
Nem olvastam a cikket! A szavazat-arányban? Helyes! Kétharmad! Ettől akadna ki a szentjános bogár biztosítéka! hihihi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.