Az MSZP országos vezetése egyetért a fővárosi elnökség kérésével, hogy Hagyó Miklós lépjen vissza az egyéni képviselő-jelöltségtől, mondjon le az MSZP fővárosi listáján elfoglalt helyéről és a fővárosi közgyűlési mandátumáról.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
@vukkocska: Nem fele-fele arányban! Ha úgy lett volna nem tudták volna sorozatban lesöpörni a Fidesz vizsgálat iránti indítványait!
luciferi
@mandiner: ..és a Felügyelő Bizottság? Mire való? Vitézy Dáviddal az élen? Akik családi vállalkozásban "csinálják" a Helyi Théma c. hetilapot, amely több tízmilliós reklám szerződést kötött a BKV-val. Namost én el szoktam olvasni ezt az újságnak látszó tárgyat, de BKV hirdetést egy sornyit sem láttam még benne. Vanak itt vajas fejek mindenfelé.:)))
bombi02
@kevijeni: Vitézy már rég óta mondja, de mindig befogták a száját. A tolvajok és a cinkosaik abszolút többségben voltak és vannak.

Ha a dagadt tehén nem bukik akkorát, talán még mindig nagy csönd lenne.
marlin
Na de Ildikó!! És a Pártfegyelem!! Meg aztán ki küldte azt a "vagymit" alpolgármesternek (nem korábban kellet volna "észheztérni"))
zolibatya
ildikót nagyon megviselte a dolog,az látszik a képen is.......hagyónak végre nyilatkoznia kell......szerintem,nem csak magának talicskázta a pénzt./ itt több bili is csörömpöl/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.