A szadomazo szex egy fantáziajáték, nem a brutalitásról szól, hanem a megaláztatásról – állítja egy a prostitúciónak ezzel a fajtájával foglalkozó domina. Szerinte alig fordul elő a valódi SM világban az, hogy valakit véresre kelljen vernie, ha mégis, abba szabad akaratából egyezik bele a kuncsaft. Vendégei nem különböznek az átlagtól, és magánügynek tartja azt, hogy ha valaki másfajta intimitásra vágyik.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

brezonnn
az már nem magán ügy ha a műsort úgy tudja eladni ,hogy véresre veri a szereplőt
Lollipop
érdekes cikk. ez a domina egy komplett szexuálpszichológus. sőt, valahol jobb, mert nemcsak beszél róla, hanem konkrétan segít levezetni ezeket az extrém energiákat. valahol rosszabb, mert nem segít felfedni a kiindulópontját. mindenesetre érdekes szakma.

"Mert a kulcsszó a megaláztatás. A domina szerint két ok miatt vesznek részt SM-játékban az emberek: van, akinek valóban a fizikai fájdalom kell, és van, aki lelki megaláztatásra vágyik, mert olyan a munkája, élete, hogy mindig, mindenhol ő dirigál. Ám mint mondja, nem lehet egyértelműen kimondani, hogy csak a nagy befolyással bíró emberek vágynak erre. "Nem azokkal van a baj, akik SM-szexre járnak, hanem akiknek van ilyen vágyuk, mégsem mennek el egy dominához. Valami okuk ugyanis van az embereknek, hogy büntetésre vágynak. Nekem sem mondják el mindig. Tulajdonképpen én vagyok ezeknek az energiáknak a levezető személye."
brezonnn
@Lollipop: én szerintem meg ,főképp a szexualitás az ami dominál ,durva ,fájdalmas lehet a sima közösülés is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.