Semmi bajom a zsidókkal, de ez már túlzás...

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: Droli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@alfás: én is tudatlan vagyok és már nem fiatal:(
Én azért próbálok még megtanulni amit lehet.
Sosem késő,, azt mondták!
szaboria
Nem az itt élők akarnak perelni,hanem az Amerikában és Izraelben élőle származottak.
alfás
@szaboria: tudom.csikágóból indult,itt meg nem zárkóztak el előle.ha van egy kis pénz szag,és,ha még dolgozni sem kell érte... na itt jön elő,hogy büszke vagyok a kereszténységemre.
csikknorisz
Az is erdekes, ahogy kijott ez az irdatlan osszeg. Ugyanis a haboru elotti magyarorszagi teljes zsidovagyont vettek alapul. Amit most 95 ember akar maganak. Abszurd.
1951
Alapigazság: szörnyű tett volt az, ami történt 1938-1945 között! De: hagyjuk a holtakat nyugodni, őrizze meg mindenki szép emlékezetében,de 65 év után ezzel előállni már a nyerészkedés és jogtalan haszonszerzés kategóriájába tartozik.A ma élő generáció nyilván nem tehet azokról a borzalmakról, amelyeket akkor átéltek emberek százezrei milliói - ez önmagában is szörnyű -,de nyilván sem szándéka,sem jogi lehetősége nincs a ma élő társadalomnak arra, amit néhányan harmad íziglen leszármazottak most kitaláltak.Nyugodjanak meg Ők is, és munkálkodjanak azon, hogy egy ilyen szőrnyű rémtett még egyszer meg ne történhessen! Ez az Ő munkájuk is és nem is kevés! Éljen Magyarország és haladjon végre a fejlődés zavartalan útján!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.