Az MSZP Innovációs és Informatikai Tagozata azt javasolja, hogy a következő parlamenti ciklus végére minden magyar állampolgárnak - lakhelytől függetlenül - állampolgári jogon legyen elérhető a mindenkori közigazgatási tartalomszolgáltatáshoz szükséges gyors internetelérés, megfizethető áron.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csutak
Ha állampolgári jogon, akkor nem lehet fizetős.
Tessék figyelni a részletekre!
Így lehet hiteltelen nyilatkozatot adni.
Kakastoll
Előbb a mindennapi megélhetés kellene elérhető legyen....
Csubaka
Szerintetek most milyen jogon fizetjük elő? A szerződéskötéshez ugyanis olyan személyes adatok megadása a kötelező amely személyiségi és állampolgári viszonyunkat igazolja.
Azér arra qrvára kíváncsi lennék,hogy a 68 éves házmesternéni mit szólna, ha nyugdíjemelési értesítés helyett egy 60Mb/s os internet jogosultságról szóló igazolással állítana be a postás.

Amitől viszont az eszem megáll!!!És ki lenne a szolgáltató? Hol, mikor, ki és miből építené ki azt az informatikai rendszert amely lehetővé tenné egy időben kb 4,5 millió magyarnak az internetezést, de a legfontosabb, hogy MIÉRT?????
Az ingyenes influenza vakcinára az államnak nincs pénze!
Erre a szocik szerint van!!!! Valaki nagyon nincs képben!
csikknorisz
Eddig is elerheto volt. Eleg hozza egy nyuves mobiltelo is. Akkor most mi is lesz a valtozas?
Csubaka
@csikknorisz: interneteztél már mobilról?
A sógorom két éve rábeszélt.3600 Ft-omat lenyelte 2,5 nap alatt!!
Lehet másként is ahhoz viszont GPRS-es mobil kell, kicsivel drágább. A díj viszont nem kicsivel.
Mobillal is csak az internetszolgáltató (szolgáltójának a szolgáltatójának)a szerveréhez kapcsolódhat és kérdés, hogy ki és milyen szolgáltatás tud garantálni. A jelenlegire sincs igazán garancia.Komolyabb ünnepen pedig megdől a háló a túlterheltség miatt..
igazmondó
Állampolgári jogon ? Akkor most biztosan megint hazudnak. Ugyan mit találnak még ki, hogy utána azt mondják hogy nem BONTOTTÁK ki teljesen az igazságot!
1951
Az MSZP állampolgári jogon szüntesse meg előbb a munkanélküliséget, gondoskodjék az 57-58 éves munkanélküliek munkába állásának lehetőségéről, hiszen áldásos tevékenységük következtében 63 évre emelték e korosztály nyugdíjba vonulásának a lehetőségét!
anka
- ez roppant érdekes! - és ezt eddig miért nem csinálták meg??? - nem volt rá eddig keret mert eltapsolták? - ez csupán igéret marad......
zolibatya
Hát persze.....ma internet....holnap a 3-forintos kenyér, meg a 2-forintos fradi kolbász.........a 8-év, meg nem is volt. Az mszp programja, az a 2010-zes költségvetés.....akkor mit nyöszörögnek.......tolják a talicskát,ameddig lehet,mert utána kuss van....
radikal
Legszívesebben sírnék hogy ezek azaz az mszp írányította nyolc évig az országot egy nevetséges gyök ellenzékkel!

Borzasztó!!!!
Bandita
Rettenetes én kértem 5 MB/sec és kaptam 1MB/sec mert hogy ez van 2010 be Borsod megyében Tiszaújvárosban! Akkor miről beszélünk nevetséges az egész!
Major Betty
Jaj MSZP még mit nem igérnek ingyen lesz a kaja ? nem kell rezsit fizetni akkor nem is kell dolgozni édes álom uram isten a hatalomért mindent igérnek,
luciferi
@Betty53: ezt a fidesz igéri! Kéretik nem összekeverni az igéreteket!!
feketeözvegy
Olyan nem létezik, hogy INGYEN! Az nagyon drága lenne nekünk!
feketeözvegy
@eutanazia1: és akkor a számítógépet, laptopot is állampolgári jogon kell biztosítani.........mondjuk 1 hetes kortól. Hogy a gyerek megtudja nézni a jogait..........
Csubaka
@inkvi: A múlt héten olvastam itt a valamelyik linken,hogy dél-Koreában szerdán kormányrendelet írta elő,, hogy azon a napon köteles mindenki este hazamenni és szexelni!
Tudjátok miért?

Mert a politikusoknak elege lett abból, hogy egész nap, egész este mindenki őket b..gatta! :-)))
inkvi
@Csubaka: És állampolgári jogon küldik a csajszit?
Csubaka
@inkvi: A lehetőségek széles tárházába mélyedve percekig fulladás szerű röhögő görcs gyötört. Kezd el latolgatni az alternatívákat.
- egyedül élő
- Nagy családos (hely és idő beosztás elkészítése)
- Örömlány akinek az lett volna a szabadnapja...
......
inkvi
@Csubaka: Egyedül élő nőnek is küldjenek csajszit!
bombi02
@Kakastoll: Ugyan erre gondoltam én is azonnal.
Fűtetlen lakásban, korgó gyomorral élvezet internetezni! Főleg a hajléktalanok és az áramszolgáltatásból kikapcsoltak körében lesz népszerű.
Bandita
Mert a politikusoknak elege lett abból, hogy egész nap, egész este mindenki őket b..gatta! Nagyon szuper!!!!!!! És ha ők ígérik feltámasszák Rákosit Nagy Imrét sőt mi több Lenint és Raszputyint és Kukutyint is Eszt már meg szoktuk tőlük!!!
Csubaka
@inkvi: Ezt most nem tudom kihagyni!!!

Az uniós és állami közpénzből az örömlányok érdekeit képviselő szervezet, a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete (MPÉE) a "humán erőforrásait" és "szakértői kapacitásait" erősítheti, valamint a működés hatékonyságát növelheti "szervezetfejlesztés útján". A társadalmi megújulás operatív program keretében az Érdek-képviseleti szervezetek kapacitásainak fejlesztésére kiírt pályázat egyik nagy nyertese lett a prostituáltak egyesülete, hiszen a megítélt 47,68 millió forintjuk lényegesen több a mozgáskorlátozottak érdekvédelmi egyesületének ugyanezen pályázaton elnyert 26,1 millió forintjánál. Ezenkívül több országos szakszervezet is kevesebb támogatást szerzett, mint az MPÉE. A nagycsaládosok egyesülete mindössze 28 millió forintot kapott kapacitásfejlesztésre, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége 24,2 milliót fordíthat a szervezetfejlesztésre, az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége pedig 19,9 millió forintért növelheti szervezeti hatékonyságát. Az utcalányokat lépviselő szervezet internetes oldalán a projekt elvárt eredményéről így írnak: négy fő akkreditált képzésen való részvétele és képesítés szerzése, hét fő emberkereskedelem elleni és migrációs tréningeken való részvétele, szervezetfejlesztési terv kidolgozása, honlapfejlesztés, Budapesten kívül három különböző vidéki helyszínen jogsegélyszolgálat kialakítása és működtetése. Közvetlen célcsoportnak az egyesület tisztségviselőit a tagságát, közvetett célcsoportként a prostituáltakat és "szexmunkásokat" nevezi meg az MPÉE. Az örömlányok civil szervezetének honlapján egyébként jól látható helyen van feltüntetve az Új Magyarország fejlesztési terv logója és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség egyik fő szlogenje, a "Magyarország célba ér". Földi Ágnes, a prostituáltak egyesületének elnöke a Magyar Nemzet kérdésére azt mondta, szervezetük kapacitásának erősítésére fordítják az elnyert összeget. Ebben benne foglaltatik a prostituáltak részére adott ingyenes jogi segítségnyújtás abban az esetben, ha például magánéleti gondjaik akadnak, bántalmazzák vagy kényszerítik őket. Nem először jut közpénzekhez a MPÉE, igaz, korábban kézzelfoghatóbb célokra adták az adófizetők pénzét: 2006-ban 17 millió forint vissza nem terítendő állami támogatást kaptak az Egészségügyi Minisztérium strukturális alapjából, amelyet a prostituáltak számítógépes képzésére fordítottak, 2004-ben pedig a munkaügyi tárcától részesült 28 millió forintban, hogy bejuttassanak a munka világába 15 örömlányt, akiket reklám és marketing szakemberré képeztek az akkori ígéretek szerint.
Bandita
Csubaka Ez nagyon jó!!! Csak a lányok ebből egy petákot sem láttak eddig és nem is fognak. Mert ígérni már tudnak .
Csubaka
@Bandita: Ez a hír 2009 márciusi!!!!
A BKV után talán itt is el kellene számoltatni :-))
csikknorisz
@Csubaka: Evek ota mobiltelefonrol netezek. Ide is arrol irok. Havi 990 forintba meg nem halok bele, amit fizetek a dijcsomagert. Annak draga, aki egyik dijcsomagra sincs elofizetve.
csikknorisz
@Csubaka: Evek ota mobiltelefonrol netezek. Ide is arrol irok. Havi 990 forintba meg nem halok bele, amit fizetek a dijcsomagert. Annak draga, aki egyik dijcsomagra sincs elofizetve.
orogordog
"állampolgári jogon legyen elérhető a mindenkori közigazgatási tartalomszolgáltatáshoz szükséges gyors internetelérés, megfizethető áron."

Ez most is így van. Mi ebben az apropó?
bigyibogyo
@Csubaka: 2 év alatt nagyot változott ám a világ. Most T-com -nal havi 100mb 490 ft/hó. És nem gprs, hanem 3G
Még mindig komolytalan, de azért már használható...
mototiger
Szerintem ez egy jó ötlet 16 éves srác vagyok és és nekem is kell internet mint ahogy másnak többek között a tanulmányaimhoz, szerintem 1-2 év alatt simán ki lehetne építeni egész Magyarország területén a széles sávú internet, így legalább munkahelyek jönnének létre és a szolgáltatók lenyomnák egymás árait... nem lenne rossz. Én drukkolok hogy az MSZP kerüljön pártra!!!
Csubaka
@bigyibogyo: 6000-ért 120Mb/s minimum!!! :-)
Csubaka
@mototiger: 'Én drukkolok hogy az MSZP kerüljön pártra!!! '

Látod, már ezért a mondatodért megérte, hogy ide írjál.
De 16 éves srácként próbáld meg értelmezni, mert én közel a hatvanhoz már nagyon hülye vagyok ehhez+++ :-))))
inkvi
@Csubaka: Eltévesztette! Helyesen: partra!
bombi02
@Csubaka: Én értelmeztem, így : pártra kerüljön, mert most nem párt, hanem bűnszövetkezet. A kormányra kerülés pedig szóba sem jöhet, mint lehetséges kifejlet.
inkvi
@bombi02: Mikor megy értük a kommandó?
Csubaka
Csak mosolygok azon, hogy az MSZP "kiket" tudott megszólítani.
kir
A tej és a kenyér is állampolgári jogon jár, csak azokért is fizetni kell.
Csubaka
@kir: Na persze,de nem lehet megállapítani róluk, hogy alapvető élelmiszerek e, éppen ezért nem lehet kedvezményesen adóztatni sem őket! - mondotta volt hazánk kiegyézés kora utáni legnagyobb politikusa Gyurcsány Elkúrtuk Ferenc
inkvi
Én beérném azzal, ha a jelenlegi netem működne rendesen.
g1983
Fizetett politikai választási hirdetés aminek semmi hitele sincs. Nem tudom ki hogy van vele de megint a Budapestiekre gondolt az MSZP elsősorban. Sokhelyen számítógép sincs nemhogy internet.
orogordog
@g1983: Biztos lehetsz bent ahol a mobil működik ott nett is van.
USB modem ennyi. :))
De nem az mszp érdeme, ha nem tiszta üzlet.
inkvi
@orogordog: Nekem vonalas van. Na nem MSZP vonalas ez sem. Majd imádkozok: Mindennapi netemet ad meg nekem ma Ildikó!
csikknorisz
@orogordog: Igen, az biztos. Maximum a letoltesi sebessegben lehet elteres, ahol nincs 3G, HSDPA, EDGE halozat kiepitve, lassabb. De a netes oldalakat ott is ugyanugy beadja a mobil net, legalabbis en eddig /telefonnal/ nem tapasztaltam kulonbseget, csak letolteseknel.
Csubaka
@orogordog: Nem az a gáz, hogy van e,vagy nincs (e) :-D
Hanem, hogy mire tudja használni! Tud rajta segíjt kérni vagy nem!
kamazuka
Állampolgári jogon adok egy lehetőséget,hogy elhúzzanok végérvényesen a politika szinteréről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.