Itt található a Lego játékgyártó cég központja,és a település határában van a lego-gyár is, itt állítják elő a mai napig a termékek 90%-át.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

noga
Legoland tényleg szuper, szerintem felnőtteknek is hatalmas élmény, hát még a gyerekeknek:)
Tcat
LEGO rules! :D

Nekünk a fősulin volt egy, ha jól emlékszem "Járműtechnika" néven futó, választható tárgyunk. Ami mit fedett? LEGO-zást. :D LEGO Mindstorms NXT, azaz egyszerű kis LEGO robotokat kellett csinálni adott, feladatok elvégzésére. Azóta kijött a 2.0-ás kiadás, de a korábbi változat is jó volt.

Feladat megkap --> szenzorok adottak a készletben --> robot megjelenésének kiagyalása --> megépítése --> a szükséges kis programozás megoldása. 2-3 fős csoportokban csináltuk és mindenki marha jól szórakozott, király gyakorlatok voltak azok, na! :)
noga
@Tcat: ez nagyon jó:)) akkor te lego addict vagy:DD Billundban a helyed!
Szonja
Legoland...! (sóhaj) régi álmom! Bár én valószínűleg Németországban van Angliában fogom meglátogatni, azokon a nyelveken jobban boldogulok. :-)
noga
@Szonja: a dánok is nagyon segítőkészek ám és jól beszélnek angolul is:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.