Kanadában havonta több száz magyar állampolgár kér menedékjogot.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsoel
Ez itt a kulcsszó: magyar állampolgár. Ezek a bizonyos állampolgárok sem itthon, sem ott nem dolgoztak és nem fognak dolgozni, csak egy jó bulinak tartják az kiruccanást, és azt hiszik, odakint kolbászból van a kerítés, és ingyen tolják az ember szivarzsebébe a zsíros havi segélyt. Persze odakint előadják a szegény, szerencsétlen, elesett és üldözött menekültet, amitől minket elkönyvelnek rasszista országnak. Aztán ők is rájönnek, mi a probléma gyökere, és hazatoloncolják a "menekülteket", amivel megint csak minket szívatnak meg.
Tcat
@Zsoel: Hehh, pont ilyesmire gondoltam én is, a hír megnyitásakor, aztán rápillantottam az első mondatodra. Szóval nem is ismételném meg akkor a lényeget :)

Mindenestre rohadt idegesítő, hogy kirepkednek, ott kicsit élősködnek (a szokott módon tisztelet a kívételnek), rontják az ország jóhírét, huzatnak egy újabb strigulát a vízumkényszer visszaállítását jelentő lapra (had ne tudjon majd a magyar csak úgy kiugrani egy kis nyaralásra, ha teszem azt kivételesen van ilyenre pénze. Vagy dolgozni kimenni), hazarepülnek nem saját pénzen, itthon (apropó itthon? hiszen nem is magyarok állításuk szerint...) meg aztán semmijük nincs, kéne a segílyke megen attól a rásszístá államtól, aki elől elvileg elmenekültek...
bigyibogyo
Ha most abból indultok ki, hoyg egy nagy csoport cigány akart kimenni és aztán vissza jött tévedtek. Első sorba magyarok mennek oda. De ez nem új jelenség, van haver aki lassan 10 éve kiment. Lehet csak Egerben volt divat, de rengetegen mentek oda. Bőven többen mint az új hullámmal Angliába..
kir
@Zsoel: Nekem pedig ez olyan tipikus kiskapu-kereső magyar mentalitásnak tűnik: 97% utólag visszavonja a menekültkérelmet.
nyanya001
Akik az olimpiára kimentek, azok közül is4 kért menedékjogot.
Vajon milyen alapon kéri a menedékjogot?
Attól tartok, csak a rosszhirünket keltik Canadában is, mert azt hiszik, valamennyien olyanok vagyunk.
Atomqkac azaz EbUraFakó
A probléma nem mi vagyunk, hanem az észlény kormány által piedesztálra emelt cigányok! (tisztelet a nagyon kevés kivételnek!)
csikknorisz
@bigyibogyo: Azokrol van szo, akik menedekjogot kernek, nem mindenkirol, aki kikoltozik.
csikknorisz
''a magyarorszagi menedekkerok nagy tobbsege roma kozossegbol valo''- olvashato a cikkben. Meg az is, hogy az ottani szakminiszter nem tartja oket igazi menekultnek, visszaelnek Kanada nagylelkusegevel.
kir
@csikknorisz: Ja. Ez gáz. Mehetnének inkább Iránba, vagy Afganisztánba, ott nem tudnának bennünket ennyire égetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.