Tucatnyi kalózt fogott el a szomáliai partoktól mintegy 800 kilométerre keletre az európai uniós haditengerészeti erő egyik járőröző hajója.

Forrás: Magyar Rádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Tobb ezer ilyen fereg garazdalkodik arra, majd akkor verjek a melluket, ha az osszeset elkaptak, ne egy tucatnyival dicsekedjenek.
csikknorisz
Valahol el kell kezdeni, ez igaz, de nem ugy, hogy veletlenul beluk botlunk, hanem le kellene oket vadaszni. Szo szerint. Ahogy ok is teszik.
Tcat
Rohadt nagy területet kell ellenőrzés alatt tartani, a kalózok meg sokan vannak. Főleg, hogy az elfogásuk, fegyverek, üzemanyag, stb elkobzása után gyakran hazaengedik őket a motorcsónakon, lévén nem akció közbeni a tettenérés.

www.navy.mil/view_single.asp?id=83894

Itt egy március végi rajtaütésről egy tetszetős fotó. A pirátok egy Sierra Leonei hajót attakoltak meg, de az sikeresen meglépett, közben riadóztatta a körzetben lévő csendőröket. A jenkik futottak be később, elkapták a feltételezett kalózokat, melyeknek nagyobbacska ladikja persze tömve volt üzemanyaggal, csáklyákkal, miegymással. Hazazavarták őket a motorcsónakjukon, a ladikot meg jól feldurrantották ahogy látszik.

Egyébként meg az a durva, hogy a partoktól 800 - 1 000 kilométerre is garázdálkodnak akár...
Csizmás Kond

Már ez sem a régi...nincsen halálfejes zászló....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.