Katonai konfliktust jelent majd, ha a magyar Országgyűlés elfogadja a kettős állampolgárságról szóló törvényt Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt elnöke szerint. A szélsőséges politikus Magyarországot a náci Németországhoz hasonlította, amely szerinte azzal kezdte a második világháborút, hogy kettős állampolgárságot adott a szudétanémeteknek és a lengyelországi németeknek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Major Betty
Minek a kettős állampolgárság nem elég román jött ide kisemmizni a magyarokat lefizették őket a befogadó nyilatkozatért Szabad Pál
szebbjövőt
A fideszben nagyot fogtok csalódni!
Pintér az első lépes efelé.
Orbán a lekötelezettje ennek a nagy mafiózónak.
Csizmás Kond
@Betty53: Bettykeeee...ez lejárt lemez !
Csizmás Kond
@profon: Minél elnézőbb az egyik annál szemtelenebb a másik.
Arra tanítottak, hogy aki kővel dob azt dobd vissza kenyérrel.....de idő múlásával rájöttem, hogy a kenyérnek legalább olyan keménynek kell lennie mint a kőnek.....hogy ő érezze a jó szándék erejét.
Csubaka
Szlota úr!
Az esetleg nem okoz katonai konfliktust, hogy magyar vállalkozások tönkelege fizet adót z önök országában?Ha az nem, akkor esetleg az, hogy ezeket visszahívhatjuk és a szlovák gazdaságnak nagyon fognak hiányozni azok a bevételek?
Az ön történelmi okfejtésével szemben állítanék egy sokkal későbbi és példa értékű esetet, a néhai NDK és NSZK vonatkozásában, ahol ugyanis az NSZK hivatalosan is saját állampolgárainak tekintette az NDK-ban élőket. Ebből úgy tudom nem támadt világháború!
Világháború egyébként sem az állampolgárság meglétéből, hanem az önhöz hasonló elvetemült, eszement, hatalom ittas őrülteknek az ön mostani megnyilatkozásához hasonló tetteiből fakadt.
Ezúton szeretném biztosítani, hogy a nyilatkozatában tett félelmei alaptalanok, ugyanis Magyarország egyetlen állampolgára sem képes olyan intellektuális mélységekbe jutni, mint amit ön a nyilatkozatával magára nézve megmutatott. Ehhez ugyanis nekünk genetikailag kódolt gátjaink vannak. Önnek nincsenek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.