La Manga tengerparti üdülőhely Spanyolországban, Murcia tartományban. Az ország délkeleti részén található, s a 22 km hosszú partszakaszt Európa Floridájaként is emlegetik.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

noga
Tényleg olyan hely, mint Florida. Nekem az épületek nem jöttek be, de a tengerpartja nagyon szuper.
Tcat
Nos, helyenként tényleg egy kissé lakótelep feelingűnek tűnik, ám a tengerparton háttal állva úgysem látszik :)

Egyébként meg tényleg hasonlít kicsit a Floridai partokra. Pont néztem Google Earth-ben egy szakaszt és mondom ez tök úgy néz ki (utcák elrendezése, part mentén az épületek, stb), mint amit asszem az Orlando-s linked kapcsán néztem a nagy víz túlsó partján :) Jó, persze part mellé nyilván sok helyen húznak fel hasonló szerkezetet, mert adja magát, de akkor is :)
noga
@Tcat: Ahogy már írtam is, az épületek nem tetszettek, viszont nagyon szép kis villák is voltak a parton. A tenger, az meg ugye nem rossz és szép, hosszú homokos. Bár ősszel jártunk ott és pont kicsit esős volt az idő, így a fürdés kimaradt, de még így is tetszett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.