Kína és Észak-India egyes területein a kislány egyszerűen nem éri meg. A fejlett ultrahang-technikák, a drága hozomány, az egykézési kötelezettség és az értékesebb fiúgyerek-szemlélet miatt egyre több kislánynak kell meghalnia.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
''Magyarországon kiemelkedően magas a gyerek értéke, a magyar népesség mégis folyamatosan fogy, fiú és lánygyerekből is egyre kevesebb van.'' Egy bizonyos nepcsoport megis ugy szaporodik, mint a nyulak, hiaba, kiemelkedoen magas a bunozopalantak erteke is. Megis fogy a nepesseg. Ideje lenne mar tenni valamit, mert nem a mennyiseg, hanem a minoseg szamit. Melyik a jobb: ha lennenk mondjuk 9 millionyian, kevesebb lehutovel meg bunozovel, vagy lennenk 11 millionyian egy rakas ingyenelovel. Mert elsosorban utobbiaknal magasabb a gyermekaldas. Hiaba probalkoznak feluleti kezelessel, a smink nem tunteti el a rancokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.