Meghalt egy magyar katona az afganisztáni Baglán tartományban, amikor támadás érte a magyar konvojt hétfőn. Egy társa életveszélyesen, másik kettő pedig súlyosan sérült meg. Az állomány Mazar-e Sharif városba tartott, amikor egy robbanást követően több oldalról össztűz alá vették őket.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a zemberek
Nem pontosan értem, hogy mit keresünk mi ott. Az viszont teljesen világos, hogy ha már egyszer elvállaltuk akkor a kockázatokat is viselnünk kell. Persze hogy tisztában van a helyzettel aki vállal ilyen küldetést, de meggyőződésem, hogy bízik a tragédia elmaradásában. Bízom abban, hogy a katonai vezetők nem mulasztottak az ügyben.

Minden együttérzésem a családé, a bajtársaké, a barátoké! Gyógyulást kivánok a sértülteknek! Kivánom, hogy ne történjen hasonló tragédia a küldetések során.
Csizmás Kond
Mit keresünk ott? hát zavarjuk a vizet.....mert csak az elnyomó amerikai meg izraeli politikát támadják de nekünk ott kell lenni és magunkra haragítani őket, hogy ezalatt ők újabb országok megtámadására tudjanak felkészülni.
Tcat
Persze, benne van a pakliban, ám attól még szomorú eset.

Főleg azért, mert nincs biztosítva rendes mennyiségben a megfelelő felszerelés a kint lévő erőinknek. Ha nem egy IED vagy RPG szemszögéből mókás Toyota-kkal mennek, akkor ez lehet nem történik meg :| (Tudom, hogy nem csak Toyota meg Merci van kint)
glatze
Sokaknak nem tetszik:Hősi halott?A hazát védte?Mondta neki valaki,hogy menjen ki?
Tudta,hogy mi vár rá?Tudta.Tudta.hogy mit kap érte?Tudta.
Azért ment ki.
Pénz,pénz pénz.
Ha itthon kellett volna harcolni nem pénzért,hanem a hazáért,lett volna katona?
Ugyan már!
Hőst faragunk belőlük.
Másról még nem szólt a mai híradó.
Amúgy meg részvétem.
Mindenki maga dönti el az életét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok