Több mint száz halálos fenyegetést kapott, mégis inkább fegyvert hord, mintsem hogy elálljon koránégetési tervétől Terry Jones tiszteletes. Ezt ő maga jelentette be a szerdán, a floridai Gainesville-ben tartott sajtótájékoztatóján.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@csutak: Nem kell ahhoz a Koránt égetni, hogy bízonyitgassuk igazunkat. Ezzel szerintem halálra ítélte magát. Nemzeti hős akar lenni, pedig csak egy nemzeti hősködő.
csutak
@batukán: És az Isten nagy marhája a világot boríthatja lángba, de ez sem zavarja!
Valószínűleg ő is olyan küldetéstudatos megszállott, mint Orbán.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@csutak: ez a vén hülye és követői elmebetegek. Már egyszer leírtam ezzel kapcsolatban, hogy a vallás nem játék, hatalmas hajtóerő és ha felbőszítik a fanatikusokat, nem lesz az az ellenőrző rendszer, hadsereg, aki megállítsa őket!
Azt a barmot kellene statáriálisan főbe lőni!
Csizmás Kond
Az amit el akarna égetni az csak egy könyv, egy nyomdai termék, ami eléghet akár egy akaratlan vagy szándékosan gyújtott tűzben is.
Az eszme nem ég el. Aki meg ebből konfliktust csinál az abba is bele tud kötni, hogy van vagy nincs kalap a fejeden.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.