„Két nap alatt közel annyi kérelmet adtak be, mint a tavalyi év első hat hónapjában.”- áll a Nemzetpolitikai Államtitkárság kettős állampolgárságra vonatkozó nyilatkozatában.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
Itt is köszöntök mindenkit, BÚÉK!
@vukkocska: Szerintem ha kell igazolni a magyar felmenőt akkor az mivel fogja igazolni ?
Ha igaz nem azért adnak állampolgárságot, mer valaki valamikor Magyarország területén élt, hanem azért mart az illető a nemzet tagja....magyar felmenőkkel.
lópicigáspár
@Kakastoll: És majd szavaz arról valahol Bukarestben, hogy Te itt Magyarországon mennyi adót fizess!
Kakastoll
@lópicigáspár: Nem fogok szavazni sem Bukarestben sem Budapesten. H szavazok akkor azt itt teszem Csíkszeredában és csakis olyan dolgokban amiben érdekelt vagyok. amúgy ez a szavazómese már az óvodából is kikopott.
dr. prédikátor
@Kakastoll: Nem bántani akarlak csak kérdezni :Te hol élsz? hol adózol?hol fizetsz tb-t,hol teszed magad hasznossá?melyik országot gyarapítod?
Az én véleményem az hogy aki a kérdéseim alapján tudja hogy hol él az ott is szavazzon!Ne szóljon bele a mi életünkbe se így se úgy!!!
Kakastoll
@prédikátor: Fentebb leírtam. Az én véleményem is az, viszony ott felétek valakik nagyon kavarják....emlékez a 23 millió Románra.
Szerintem a lakhelyhez kötött szavazási rendet sehol nem fogják módosítani, akkor meg fölösleges ezen rágódni.
constructor
@prédikátor: szerintem meg annak aki nem önhibájából rekedt kívül Magyarország határain, igenis biztosítani kell a jogot, hogy a magyarság jövőjébe beleszólhasson. Sőt sokkal több joga van hozzá, mint aki anyagi okokból fordított hátat az országnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.