A médiatörvény elleni nemzetközi támadást közel sem csak a jogszabály szövege indokolja. Egy szervezett, jól megfontolt hadjárat első ütközetét vesztettük el.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Hitler itt él közöttünk

Sok évvel ezelőtt történt, hogy egy magát európai léptékű politikusnak tekintő úriember úgy döntött, hogy össze kellene fogni a gaz kommunisták ellen. Az illetőt Adolf Hitlernek hívták. A gyűlölete persze érthető, mivel emlékezett fiatalkorára, amikor a müncheni sörözők verekedéseiben néha éppen az ő legényeit verték el a kommunisták. Meg egyébként is nem sokon múlott, hogy nem a kommunisták szerezték meg a hatalmat, hanem ő, ja és a legényei. Az úriember szerint a gaz kommunistákat irtani kell, mivel az ő szeretett hazája belső rendjét akarják szétbomlasztani, „fenyegetve a szociális jólétet és a világbékét”. Persze, nem ilyen csúnyán mondta, a Kommunista Internacionálé elleni fellépésről beszélt. Mindjárt talált partnereket is, olaszokat, japánokat, később még magyarokat is, és közösen elhatározták, hogy „védekező rendszabályokat” vezetnek be. Ez a kis paktum hiresült el Antikomintern paktumként. Ugye csodálatos? Védekező rendszabályként az akkori high-tech-et alkalmazva tökéletes megoldásnak tűntek azok a táborok, ahova például a kommunistákat „koncentrálni” lehetetett, s ahol, mint tudjuk „a munka szabaddá tesz.” Az úriember a szerződéshez mindjárt hozzá rakatott egy titkos megállapodást, amely már nem eszmék és kommunista szervezetek ellen hirdetett összefogást, hanem a Szovjetunió ellen. Így már kerek volt a torta. Nem mondom, eleinte működött a dolog. Ezrével küldték a kommunistákat a táborokba, a katonáik meg Moszkváig is eljutottak. Igaz, Moszkvát már nem nézhették meg belülről, mert akkor fordult a kocka. Mi ebből a tanulság? Nos, nincs új a nap alatt. Azt, amit Bulgária, Litvánia, Lettország, Románia, Csehország külügyminiszterei, s persze, a mi nagyszerű európai léptékű miniszterünk, Martonyi János kitaláltak, azt már felfedezte írásunk hőse, Adolf Hitler. Hitler itt él közöttünk, s itt fog élni mindaddig, amíg a tőkés erők ilyen mocskos eszközöket alkalmaznak. Ja, és még valami: a Führer még azt is megtapasztalhatta, amit a mostani miniszter urak még nem tudnak, de meg fogják tudni: a kommunistákat bíróság elé lehet állítani, be lehet fogni a szájukat, sőt meg lehet őket semmisíteni, de nem lehet őket legyőzni.
Dr. Thürmer Gyula
farkas
@csutak: ez a gondolatfuttatás nem jött össze...
furfang
Ez a cikk nagyon érdekes, és bizony akár 100%-os telitalálat is lehet az okokat illetően. Bennem is motoszkál még ma is, hogy ez a média törvénynem akkora show, hogy ilyen mérvű harangzúgás kísérje, valaminek lennie kell a háttérben még. Bár nem éltem akkor, de valahogy Trianon előtt lehettek ilyen összeesküvés szagú támadások,erőszakosan befeketítő hadjárat Mo. ellen. Az, hogy a liberósok meglovagolják, és koncként tálalják a témát természetes, mindig ilyenek voltak, (eladnák ezt az országot és népét ingyen és bérmentve, sőt még ők fizetnek-nének, csak menne már a kukába) és ez várható tőlük, de a háttér valami más, és nekem is van olyan gyanúm, hogy Orbán túl jó nekik egy " keleti" ország élén. A felsőbbrendű státuszt ne veszélyeztesse még távolról sem senki.
dr. prédikátor
Már kezdtem örülni hogy saját kötelén vergődik!!!!!!
csutak
@furfang: Barátom, leülünk a törvény mellé és elolvassuk hangosan?
Te is rájössz mi a gond vele!
Nem buta vagy, információ hiányos!:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.