Az ügyész beszédével kezdődött meg hétfőn a Bolíviában fogva tartott Tóásó Előd pere, akit terrorizmussal és fegyveres felkeléssel vádol az ügyészség. A két évvel ezelőtti kommandós akcióban megölt Rózsa-Flores Eduardo társa 22 bolíviai vádlottal együtt áll bíróság elé: a tiszteletbeli bolíviai magyar konzul szerint optimistán ment a tárgyalásra, mert szabadulást remél tőle. Közben Magyarország ismét hivatalos tájékoztatást kért az ügyben, és a múlt héten La Pazba küldte a korábbi chilei nagykövetet.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Talán nem kéne ilyen emberekre pazarolni az állampolgári adókat.Ha Mo.-on valaki a fennálló rendszert akarná megdönteni hagynák? Ott van Budaházy,Toroczkai mi a különbség?Se fegyver nem volt náluk,sem bizonyíték ellenük.Tóásónál fegyver arzenál volt.Nálunk a Hir TV munkatársát egy kilőtt lőszerhüvelyért kezdték el ráncigálni.És mit keres Bolíviába "távolba szakadt hazánkfia"?Csak nem Amerikai megbízatása volt? Az országunk érdekét képviselte,és cseresznyét akart vásárolni???!!!Magyar kormány foglakozón az itthoni munkahelyteremtő helyzettel !Remélem megkapja a büntetését!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.