Három napra elutazott otthonról, és nyolc romániai cigányt talált lakásában egy brit nő: ebédlőjében az asztal körül ülve, ruháiba öltözve fogadták a betolakodók, sőt kedvesen borral is megkínálták.

Forrás: kronika.ro
Feltöltő: kronika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Most a britek nagyon rábacnak a toleráns jogszabályikra...
libero
Rasszista, aki arra gondol, hogy mindezt azért tették, mert cigányok. Tudjuk jól, hogy nincs sehol a világon cigánykérdés, az csak véletlen, hogy éppen a cigányok cigánykodnak az átlagnál nagyobb számban...

Nem szabad elfogultnak lenni, netán börtönnel sújtani szegényeket. Kár lenne munkakeresésre szánt értékes perceikből sokat elvenni. Elég lenne számukra emlékeztetőül a pár perces, Szingapúrban eredményesen bizonyító megoldás, ami
ráadásul nem igényel hosszú eljárási procedúrát, így akár a cigány tréfa helyszínén is alkalmazható.

Belátható időn belül szerintem kevés visszaeső lenne...

anaggh.posterous.com/punishment-for-drunk-driving-1st-offense-a-bi
lópicigáspár
Abból is baj volt, hogy hattyút zabáltak, remélem ezt sem ússzák meg szó nélkül. Javasolnék egy La Manche átúszási versenyt egy irányban! Dover-Dunkerque viszonylatban. Hadd örüljenek a csigazabáló barátaik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.