Az EP állásfoglalásában elítélte azt a tényt, hogy a homo-, bi-, illetve transzszexualitást egyes államokban - azon belül bizonyos EU-tagállamokban - még ma is olyan elmebetegségnek tekintik, amely pszichiátriai kezelést igényel.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Sajnos az is, csak ők nem így látják! A bolond sem gondolja magáról, hogy az.
Feraj49
Na jön az újabb csapás,buzik országa leszünk mert az EP.úgy akarja?Amelyik ország képviselője megszavazta,menjenek azokhoz.Most remélem a Magyar EP.képviselők nem tetté meg./bár soha semmi nem biztos/ Társadalmunk alapja a család,nő,férfi gyerekek.
Más:ha valaki"homokossá" válik,ott a szülök rontották el a nevelést,pszichés zavarokat okozva.Nem kapott szilárd erkölcsi nevelést.Ha pici koroktól kezdve reális pozitív képek adtak volna ,folyamatosan szüleik,és a hozzátartók,azzal megalapozhatták volna a gyermek intenditás tudatát. Szüleink cselekedeteinek "lenyomatát" hordozzuk magunkkal.Megítélésem szerint nem a gének hibája okozza,ha valaki"mássá" válik.
másvirág
Kezeljék "homokosainkat" az egészségűgyben tevékenykedő homoszexuális doktorok!
Ha nem lennének,akkor a rehabilitáció okafogyottá válhat. Buzuljanak a börtönökben !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.