A líbiai vezérnek annyi ideje sem volt, hogy használja az arany pisztolyát, amely a felkelők zsákmánya lett. A BBC beszámolója szerint Moammar Kadhafit egy 20 év körüli fiatalember, Mohammed al-Bibi lőtte le. A megbuktatott líbiai diktátor csupán annyit mondott: „Ne lőjj!”, mire al-Bibi már tüzelt is.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@dili-nger: Azokban az időkben Én sem nagyon kommenteltem, mert egy hónapig nyomtam az ágyat de úgy tudom, hogy valaki addig cseszegette, míg önként távozott.

Kár érte.
Január
Csutak, és az Ő kommentjei - nagy űr maradt utána......
Csizmás Kond
@Január: Azóta sem került még egy olyan akinek annyi diplomája lett volna...:)
dragonita
fn.hir24.hu/vilag/2011/10/25/„en-lottem-le-kadhafit”/
Az egyik líbiai felkelő azzal henceg egy kiszivárogtatott videóban, hogy ő ölte meg a volt líbiai vezetőt. A fiatalember, akinek egyelőre még nem tudták kinyomozni a személyazonosságát, a videóban bevallja, ő lőtte le a megbuktatott diktátort, mert nem bírta elviselni, hogy továbbra is éljen. A líbiai Átmeneti Nemzeti Tanács (ÁNT) harcosa a videóban arról is részletesen beszámol, hogyan ölte meg: kétszer fejen és kétszer mellkason lőtte Kadhafit.

Vigyázat! Iszonyatot keltő videotartalom!!

verőce21
@csikknorisz: "Merjünk pesszimistának lenni." - szerintem is, mert a pesszimista ember egy jól értesült optimista.(úgy mondják)
verőce21
@dragonita: Kedves dragonita! "Szép", hogy feltetted ezt a videofelvételt, de én láttam az eredeti élő diktátorról készült felvételt is, és ott egy (vagy több) gépfegyver kelepelését lehetett hallani a végén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.