Iránnak mielőbb választ kell adnia a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) által megfogalmazott „komoly aggodalmakra”, hogy Teherán láthatólag atombomba-technológia kidolgozásán fáradozik – jelentette ki Honoluluban szombaton Hillary Clinton amerikai külügyminiszter.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@csikknorisz: ... ja, és bagoly mondja verébnek.
keresztapa
@csikknorisz: Az Izraeli rezsim nem engedi meg, hogy atom létesítményeit nemzetközi ellenőrök megvizsgálják. Ezért Izrael, de csak is Izrael nem hajlandó csatlakozni a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséghez, és nem írja alá a nukleáris fegyverek terjesztésének tilalmát kimondó nemzetközi egyezményt sem. Ez milyen jogon kekeckedik Iránnal, uszítva az Angolokat
Amerikát és a többi láncon tartottakat. Irán figyelmeztette a nagyokat, hogy telve lesznek bánattal, gyásszal, gazdasági károkkal ha az Izraeli kívánalmakat követik.
Dr.Orbán.Viktor.sk
@keresztapa: Ha pedig nem követik akkor meg azért!
keresztapa
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Biztonság érzetük már így is a romlott befőtthöz hasonlítható.
csikknorisz
@keresztapa: Az arab országok már egyszer kilátásba helyezték, hogy kilépnek az atomsorompó egyezményből, ha Izrael nem engedi be az ellenőröket. De Izrael továbbra sem engedi, az USA meg szemet huny fölötte.
keresztapa
@csikknorisz: Az USA igazság érzetét Izrael 1942-ben megvette, azóta az Izraeli igazság létezik, ami az emberek természetes igazság érzetével, köszönő viszonyba sem került.
Mindkettő igazság érzetét a spekuláció irányítja,Nemzetek rovására, céljuk a világ vezető szerepének kisajátítása mindenek előtt, és felett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.