Az Európai Unió tagállamaiban készült felmérés kimutatta, hogy azok a személyek, akiknek havonta nem több mint 940 euró (több mint 270 ezer forint) áll a rendelkezésükre, a szegénység szintjén élnek. Így Németország - uniós viszonylatban -Franciaország és Belgium után a hatodik helyen áll.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: Hókuszpók
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hókuszpók
Ezek szerint mi nem szegények, hanem koldusok vagyunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hókuszpók
@Január: Hogy a fenébe ne lenne! Havi 47 ezerből jól meglehet élni, azok szerint akik milliókat kapnak tőlünk!
Január
@Hókuszpók: Csak nálunk óriási szerencséje van a mindenkori regnálóknak- így ma a Fidesznek -, hogy a szerintük birka nép nem tiltakozik állandóan. De, miért nem tiltakoznak?
Mert nagy a tűrőképessége az embereknek, de ezzel nem szabadna visszaélni!
Mi soha sem éltünk a történelmünk folyamán könnyen, és kialakultak azok a túlélési technikák, amik segítenek az embereknek.
A világ jobb felén már 200,- Ft/l benzin árnál tiltakoznak, mert ilyen megszorításhoz nincsenek hozzászokva, nálunk ugyanez azt jelentené, hogy itt a Kánaán.
Január
@Január: Na, és mindig azt a lovat ütik, amelyik a legjobban húz, ez a nemzet pedig már kapott éppen eleget. Csak regnálóink idegenszivüek és saját nemzetük sanyargatásában élik ki magukat.
abacs62
De szeretnék ilyen szegény lenni. A 270000 ft.- ból talán eltudnék vegetálni jobban mint a "bandzsal" által hirdetett 47000.-ft-ból.
Hókuszpók
@abacs48: És még akkor csak szegény lennél!
silber13
Akkor a magyarok jelenlegi helyzetét figyelembe véve Lehár Ferenc megváltoztatta volna a" Mosoly országa" helyszínét! Kína helyett kicsiny hazánkba! S a címét a " Mosoly országa" helyett talán a " Nyomor országára" módosította volna.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.