Magyarországnak Németországgal ellentétben sohasem volt bátorsága ahhoz, hogy szembenézzen a holokausztban viselt felelősségével - jelentette ki Randolph L. Braham professzor, a magyar holokauszt ismert kutatója a szerdán Washingtonban az Egyesült Államok Holokauszt Emlékmúzeumában megtartott előadásán.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gergely
Már a faszom kivan,hogy mi vagyunk a bűnös nemzet.Értem én,hogy a németek a jófejek,mert most éppen ingyen tengeralattjárókat adtak izraelnek de akkor is.
A németek mostanra kurvajól kijöttek a háborúból.
500 éve folyamatosan szopunk,ráadásul a két világháborúból is szarul jöttünk ki.Fizetünk,mint a katonatiszt,és még is mi vagyunk a szemetek:Hát a jó kurva anyátokat!
Így még az eddig normális emberek is zsidózni fognak.
Gratulálok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissnagy
@Január: van akkora, és olyan minőségű asztal, amely ezeket a beszélgetéseket kibírná? Talán úgy kellene kezdeni, hogy minden nép bevall egy bűnét...Nehogy hazánk úgy járjon, mint az öreg a tombola sonkával a "Tűz vab, babámban!"...
Feraj49
@silber13: tegnap 09.21-re:Én ugyan nem! Ma is vallom ártatlan vagyok!Aki bűnös azt ítéljék el!
Január
@kissnagy: Nem tudom hogyan oldanák meg, de azért kapják a fizetésüket a politikusok, hogy megoldjanak olyan kérdéseket melyek nyomasztják az embereket. Mindenképpen lépni kellene, s lezárni a múltat, melyre emlékezni lehet/kell, de állandóan felhánytorgatni az ősök tetteit olyanoknak, akiknek semmi ráhatásuk nem volt az eseményekre... - ez nem a megbékélést segíti elő.
lbs
... mit tudsz taglo topictársról? 1 forrás nem forrás, 2 forrás fél forrás, 3 forrással már lehet mit kezdeni ...
Erre akár rárímelhet az is, hogy mit tudsz, bárkiről is, aki bármit is állít?
Ezen az alapon gyakorlatilag mindenkinek eleve kételkedsz a szavában, leírásában.

Na ez nem vezet sehová!

Amit taglo topictárs leírt, az nagyon is életszerűnek tűnik!
Adva van egy cselédként dolgozó hölgy, akinek a megélhetése függ a munkájától.
Adva van egy szadista hajlamokkal megvert háziúr, amelyik visszaél a helyzetével.
Nagyon is hihető!

Főleg annak a tükrében amiről egyes híradások szólnak, hogy többen pórul jártak Hazánkból, mert jó kereseti lehetőségek reményében (A hirdetésekben ez szokott szerepelni.) munkát vállaltak Izraelben.
Ott a helyszínen derült ki, hogy sem nincsenek megfelelően megfizetve, sem a szállás nem megfelelő egy kultúrember számára, sem a bánásmód az ottaniak részéről.

Nos ez ha tételezzük fel hogy spanyol, vagy mongol relációban történik, valamelyik médiacsatornán legfeljebb egy fél napig számít hírnek.

Ha izraeli a reláció, akkor
1. nem is keletkezik belőle hír, vagy ha igen, akkor azt csak a "szélsőséges" hírportálok közlik - tehát eleve fasiszta, náci, stb. rágalomnak minősítendő...
Ha mégis valamilyen csoda folytán bekerül a hírek áramlásába, akkor rögtön jön az ellentmondóan nyilatjozók áradata, meg azok fasiszta, náci, "szélsőséges", jelzőkkel teleaggatása, akik úgymond "felültek" az ilyen nyílvánvaló rágalmaknak.
Közben a tények valóban megtörténtek!

Ilyen és hasonló esetek után furcsa az, hogy egyesek csodálkoznak, hogy miért nem szeretik őket.
qwertt
@silber13: Jogos a hőbörgésünk, hiszen Trianon túlzás volt, másrészt nézd meg Németország helyzetét a 2 vh után.
Mi sajnos egy vesztes ügy mellé álltunk Trianon előtt, Hitler viszont egy komplett háborút indított el, az antiszemita bűnökről, stb-ről már nem is beszélve.
Ezek ellenére teljesen másképp alakult a sorsa, sőt '90-ben egyesült a 2 német állam.
kacsa0707
Igen itt az ideje szembenézni, a holokauszttal ezért jó lenne, ha a magyar diplomácia mélységesen elítélné a közel keletet sakbantartó, az őslakosokat üldöző, népírtó fasiszta horda ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.